Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

CyanogenMod Team: "Η CM7 θα συνεχιστεί και θα υποστηρίξει περισσότερες συσκευές"


Με την έλευση του Android 4 ICS και με τις ιδιαιτερότητες που αυτό φέρει, αυτομάτως αποκλείει από μια ενδεχόμενη αναβάθμιση πολλές συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μέχρι να μειωθούν οι τιμές ή να εξαλειφθούν αυτά τα μοντέλα μπορεί να περάσει και μια πενταετία, όμως η ασφάλεια προσωπικών δεδομένων είναι συνεχής και η ανάγκη των χρηστών για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις, διαρκής. 

Η ομάδα της CyanogenMod αποφάσισε να υποστηρίξει όλες αυτές τις συσκευές, συνεχίζοντας τις εργασίες στη CM7 η οποία είναι βασισμένη στην έκδοση 2.3 Gingerbread και μας ενημερώνει με μια λιτή ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι σε απάντηση πολλών χρηστών για το τι θα γίνει με τη CM7, τώρα που βγαίνει σιγά σιγά η CM9, η ομάδα του Cyanogen αποφάσισε όχι απλά να συνεχίσει την ανάπτυξη της CM7 αλλά να επεκτείνει και τη λίστα των συσκευών που θα υποστηρίζονται σε αυτήν! Αυτό σημαίνει οτι έστω και αν η εταιρία που κατασκεύασε τη συσκευή, την έχει παρατήσει σε παλαιότερη έκδοση, εγκαθιστώντας τη CM7 θα είστε πάντα αναβαθμισμένοι.

Θα πρέπει να αναφέρουμε φυσικά οτι η έκδοση Gingerbread, στην οποία βασίζεται η CM7, έχει φτάσει μέχρι το 2.3.7 πράγμα που σημαίνει οτι αν έχετε αυτό το νούμερο στη συσκευή σας, έχετε την υψηλότερη έκδοση που μπορεί να αντέξει. Δε σημαίνει όμως οτι δεν μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, κλείνοντας τρύπες ασφαλείας και αναβαθμίζοντας τον πυρήνα με αυτόν που "φοράνε" οι συσκευές με Android 4!

Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση της ομάδας η οποία στοχεύει να ενώσει όλες τις παλαιότερες συσκευές κάτω από τη σκέπη της, αφού αργά ή γρήγορα οι κάτοχοί τους θα αναγκαστούν να την εγκαταστήσουν μη έχοντας άλλη λύση αναβάθμισης και είναι μια ευκαιρία να υποστηριχτούν μοντέλα με τα οποία δεν είχε ασχοληθεί κανείς μέχρι σήμερα. Για αυτό λοιπόν, κάντε καμία δωρεά και ενημερώστε την ομάδα της CyanogenMod οτι θέλετε η συσκευή σας να συμπεριληφθεί σε αυτήν.

0 στο: "CyanogenMod Team: "Η CM7 θα συνεχιστεί και θα υποστηρίξει περισσότερες συσκευές""