Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Stealth Chopper 3D: Φοβερός προσομοιωτής πτήσεων με ελικόπτερο στο Android


Κάθε πλατφόρμα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να διαθέτει και ένα ωραίο παιχνίδι πτήσεων, όχι όμως σαν το γνωστό Flight Simulator για το οποίο πρέπει να έχουμε γνώσεις κυβερνήτη για να πετάξουμε τα αεροπλάνα. Μέχρι σήμερα το Android διέθετε μόνο το Air Control ένα εθιστικό παιχνίδι προσγείωσης αεροσκαφών, όμως η χαρά βρίσκεται στην πτήση και όχι στην προσγείωση. Το κενό έρχεται να αναπληρώσει το Stealth Chopper 3D και είναι φανταστικό!


Μπαίνουμε στη θέση ενός πιλότου ελικοπτέρου που το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι να φέρει την αποστολή του εις πέρας. Κάθε φορά και κάτι νέο προκύπτει, από τη μεταφορά της ομάδας μας σε εχθρικό έδαφος έως την συμμετοχή σε καταστροφή εναέριων ή επίγειων στόχων. Οι αποστολές είναι μικρές και περιεκτικές για να μη γίνονται βαρετές ενώ το επίπεδο δυσκολίας τους αυξάνεται σιγά σιγά.

Ο χειρισμός είναι πολύ έξυπνος και εύκολος καθώς για να στρίψουμε το ελικόπτερο απλά στρίβουμε τη συσκευή μας αριστερά δεξιά. Στα δεξιά βρίσκεται η μπάρα με την οποία ρυθμίζουμε τις στροφές του έλικα, άρα και το ύψος που θα πετάξει το ελικόπτερό μας. Στα αριστερά έχουμε δύο πλήκτρα, το ένα για να εκτοξεύουμε πυραύλους και το άλλο για να εναλλάσσουμε τα όπλα μας ανάμεσα σε αέρος - αέρος ή αέρος - εδάφους, αναλόγως τους στόχους που πρέπει να καταστρέψουμε. Στα αριστερά θα βρούμε και ένα μοχλό με τον οποίο χειριζόμαστε το πολυβόλο μας.

Τα γραφικά του θα μπορούσαν να είναι καλύτερα καθώς τα τέσσερα διαφορετικά περιβάλλοντα που διαθέτει είναι κάπως τετραγωνισμένα αλλά το παιχνίδι θα ήταν πολύ βαρύτερο, μας αποζημιώνουν όμως τα physics του, τα οποία είναι εξαιρετικά, καθώς δίνει την αίσθηση οτι πετάμε το ελικόπτερο στην πραγματικότητα.

Το μόνο αγκάθι είναι η τιμή του η οποία κρίνεται λίγο υψηλή στα 3,05€. Παίζει σε συσκευές με επεξεργαστές άνω του 1GHz και 512RAM, για καλύτερα αποτελέσματα και 60 FPS, εγκαταστήστε το σε μια συσκευή με δύο πυρήνες.

Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις:

  • Stealth Chopper Demo 3D, δωρεάν στο Play Store.
  • Stealth Chopper 3D, με κόστος 3.05€ στο Play Store.

0 στο: "Stealth Chopper 3D: Φοβερός προσομοιωτής πτήσεων με ελικόπτερο στο Android"