Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Wings of Fury: Ένα απλό, εύκολο και εθιστικό παιχνίδι βομβαρδισμών στο AndroidΌσο πιο απλό, τόσο πιο εθιστικό! Εκεί έχουμε καταλήξει ψάχνοντας τα καλύτερα παιχνίδια στο Android.  Εκτός από το Triple Town, αυτό τον καιρό έχουμε κολλήσει και με το Wings of Fury ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βομβαρδίσουμε τις βάσεις του εχθρού. Θυμίζει arcade παιχνίδι καθώς τα γραφικά του είναι πολύ απλά και κινείται σε δύο διαστάσεις όμως ο εύκολος χειρισμός του σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις.


Σκοπός είναι να ξεκινήσουμε από τη βάση μας για να βομβαρδίσουμε τον εχθρό στα κοντινά νησάκια. Μπορούμε να επιλέξουμε από δύο ειδών όπλα, βόμβες και ρουκέτες και αυτό γιατί κάθε όπλο κάνει διαφορετική ζημιά.

Φτάνοντας στο νησί θα αντιμετωπίσουμε τα αντιαεροπορικά πυρά του εχθρού, τα οποία αποφεύγουμε πετώντας ψηλά. Διαλύοντας ένα άρμα εμφανίζονται οι στρατιώτες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να το επιδιορθώσουν οπότε πρέπει να δράσουμε άμεσα επάνω τους. Αν το αεροπλάνο μας χτυπηθεί, θα αρχίσει να χάνει λάδια. Μόλις τελειώσουν, ο κινητήρας θα σβήσει και το αεροπλάνο μας θα καταρριφθεί, οπότε πρέπει να δράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στη βάση όπου θα επιδιορθωθεί το σκάφος. Αν μας τελειώσουν τα όπλα, απλά επιστρέφουμε στη βάση για ανεφοδιασμό.Με συνεχώς αυξανόμενη δυσκολία, καθώς αργότερα εμφανίζονται και μαχητικά αεροπλάνα είναι τόσο απλό, όσο και πολύπλοκο και έχει πολλή πλάκα. Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις:


0 στο: "Wings of Fury: Ένα απλό, εύκολο και εθιστικό παιχνίδι βομβαρδισμών στο Android"