Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Volume+: Για να έχετε καλύτερο ήχο από το ηχείο του Android σαςΈνα από τα χαρακτηριστικά στα οποία υστερούσαν πάντα οι Android συσκευές σε σχέση με το iPhone είναι το ηχείο της συσκευής. Σε κάποιες δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης όσο δυνατά και αν το ρυθμίσουμε, σε άλλες όταν ακούμε μουσική δεν αναπαράγονται τα μπάσα και μερικά ηχεία απλώς "γρατζουνάνε". Για αυτό και η HTC σύναψε τη συμφωνία με την Beats Audio του Dr. Dre.

Παρουσιάσαμε παλαιότερα το MusicFX, μια εφαρμογή η οποία έμπαινε ως add-on στην εφαρμογή της μουσικής και μας προσέφερε ένα πολύ βολικό equalizer. Αυτή η εφαρμογή εκτός του ότι αγοράστηκε τελικά από τη Google και συμπεριλαμβάνεται στην αναβάθμιση του Android 4 ICS, δυστυχώς επιδρούσε μόνο όταν ακούγαμε μουσική από το επίσημο app.

Σήμερα λοιπόν παρουσιάζουμε το Volume+, ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό το οποίο επιδρά σε ολόκληρο το μενού του Android. Αφού το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στη διαδρομή "Ρυθμίσεις > Ήχος > Μουσικά Εφέ". Ανοίγετε την εφαρμογή και μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα ήδη ρυθμίσεων:
  • Εξωτρικού ηχείου
  • Ακουστικού
  • Ηχείου Bluetooth
  • Ρυθμίσεις κλήσης

Έτσι μπορείτε να έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε είδος εξόδου του ήχου. Διαθέτει έναν λεπτομερέστατο ισοσταθμιστή και έτοιμες ρυθμίσεις για να επιλέξετε αν δεν ξέρετε πώς να τον ρυθμίσετε μόνοι σας, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και τις δικές σας. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές Android 2.3 και άνω, με μοναδική απαίτηση την ύπαρξη root, μόνο για τις ρυθμίσεις κλήσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοσή του από εδώ: Download.
Περισσότερες πληροφορίες και εκδόσεις θα βρείτε στο νήμα του στο XDA.

[XDA]

0 στο: "Volume+: Για να έχετε καλύτερο ήχο από το ηχείο του Android σας"