Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Superboot: Ο νέος, πανεύκολος τρόπος root από το Modaco με πρώτη συσκευή υποστήριξης, το HTC One X


Έχοντας όπως ξέρετε ιδιαίτερη αγάπη στο root και γενικότερα στο hacking σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα νέο τρόπο root από τους φοβερούς τύπους του Modaco. Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το HTC One X και κατάφεραν να το ξεκλειδώσουν όμως η είδηση βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό.


Γνωρίστε το Superboot, ένα αρχείο .img το οποίο υπόσχεται root με ένα κλικ, χωρίς τη βοήθεια των ADB, Fastboot, Recovery και Superuser. Απλώς τρέχουμε το αρχείο ενώ είμαστε σε Bootloader Mode και όλα γίνονται αυτόματα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε ξεκλειδώσει πρώτα το Bootloader της συσκευής σας μέσω του HTCDev. Ας δούμε όμως τη διαδικασία την οποία και επιχειρείτε με δική σας ευθύνη, όπως πάντα.

Οδηγίες
1. Κατεβάστε το Superboot από εδώ: Download.
2. Ξεπακετάρετέ το (unzip) σε ένα φάκελο.
3. Συνδέστε το κινητό σας με τον υπολογιστή και μπείτε σε Bootloader Mode, ανοίγοντάς το με το πλήκτρο "Volume Down" κρατημένο.
4. Ανάλογα με το λειτουργικό σας
  • Windows: Εγκαταστήστε για καλό και για κακό τους driver της συσκευής σας και κάντε διπλό κλικ στο "install-superboot-windows.bat".
  • Linux: Μπείτε στο φάκελο μέσω τερματικό και εκτελέστε "chmod +x install-superboot-linux.sh" και μετά "./install-superboot-linux.sh".
  • Mac:  Μπείτε στο φάκελο μέσω τερματικό και εκτελέστε "chmod +x install-superboot-mac.sh" και μετά "./install-superboot-mac.sh".
Χαρείτε το root στη συσκευή σας!

Με τον καιρό θα λειτουργήσει σε όλη τη σειρά HTC One, δηλαδή σε όλα τα τηλέφωνα της HTC για το 2012 μιας και μόνο αυτά θα είναι.

Δείτε και τους υπόλοιπους τρόπους root που έχουμε καλύψει, όπως και τη σειρά Android Basics για περισσότερες πληροφορίες και μεθόδους.

1 στο: "Superboot: Ο νέος, πανεύκολος τρόπος root από το Modaco με πρώτη συσκευή υποστήριξης, το HTC One X"