Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Neon Zone: Ενα φουτουριστικό παιχνίδι παζλ, στο Android


Από όλα τα παιχνίδια που παίζουμε κατά καιρούς, τα παζλ είναι πιθανότατα αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Αποτελούνται από μικρές πίστες με συγκεκριμένο στόχο και συνήθως έχουν μικρές απαιτήσεις άρα μπορούν να εγκατασταθούν σε περισσότερες συσκευές. Μια από αυτές είναι το Neon Zone.


Είναι ένα φουτουριστικό παιχνίδι στο οποίο διαθέτουμε ένα τετράγωνο και πρέπει με τη βοήθειά του να μαζέψουμε κάποιους στόχους. Τοποθετούμε το τετράγωνο όπου θέλουμε στην πίστα και γυρίζουμε τη συσκευή μας δεξιά, αριστερά για να το μετακινήσουμε προς τους στόχους. Με ένα πάτημα στην οθόνη μπορούμε να το κάνουμε να πηδήξει , κάτι που θα χρειαστούμε σίγουρα όσο οι πίστες δυσκολεύουν. Ως εδώ όλα καλά, πρέπει όμως να προσέχουμε μην καταλήξει το τετράγωνο εκτός πίστας γιατί θα χάσουμε.


Οι πίστες είναι σχεδιασμένες με ένα όμορφο νέον εφέ και στην ουσία αντίπαλός μας είναι ο χρόνος αλλά και οι κινήσεις που θα κάνουμε μέχρι να τελειώσουμε την πίστα. Η δωρεάν έκδοση που δοκιμάσαμε διαθέτει 16 πίστες, ενώ η πλήρης, πολλές περισσότερες και συνεχώς αυξάνονται. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας.

Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις:

0 στο: "Neon Zone: Ενα φουτουριστικό παιχνίδι παζλ, στο Android"