Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Move the Box: Άλλο ένα παιχνίδι puzzle για τρελό κόλλημα!


Δουλεύεις στο λιμάνι και το πλοίο μόλις έχει ξεφορτώσει ένα κάρο κιβώτια. Η δουλειά σου είναι να τα ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί θα έρθει το επόμενο. Σκληρή δουλειά και περίπλοκος τρόπος σκέψης στο νέο παιχνίδι κόλλημα στο Android. Το όνομά του, Move the Box.


Πρόκειται για ένα παιχνίδι puzzle το οποίο θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Ο τρόπος για να ξεφορτωθούμε τα κιβώτια είναι να τα μετακινήσουμε ούτως ώστε να βάλουμε τρία (ή περισσότερα) στη σειρά και αυτά να εξαφανιστούν. Θα ήταν πολύ απλό αν δε μετρούσαν οι κινήσεις που κάνουμε, οι οποίες συνήθως είναι μία και μοναδική! Μπορούμε λοιπόν να σπρώξουμε, να ρίξουμε και να ανταλλάξουμε κιβώτια με ένα και μόνο σκοπό, να δημιουργηθεί μία αλυσιδωτή αντίδραση η οποία θα κάνει όλα τα ήδη τριάδες.

Η δωρεάν έκδοση διαθέτει 120 πίστες, υπεραρκετές για να μπούμε στο νόημα του παιχνιδιού και να αγοράσουμε την πλήρη έκδοση με ακόμη 70 (και συνεχώς αυξάνονται). Είναι ένα πολύ καλό και απλό παιχνίδι το οποίο μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε για να τελειώσουμε τις πίστες.

Μπορείτε να το βρείτε σε δύο εκδόσεις:

0 στο: "Move the Box: Άλλο ένα παιχνίδι puzzle για τρελό κόλλημα!"