Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Go Launcher HD: Ο πρώτος launcher για Android ταμπλέτες είναι γεγονός


Πραγματικά ένα πράγμα που έλειπε από τη συλλογή εφαρμογών μας ήταν ένας εναλλακτικός launcher για ταμπλέτες. Η ίδια ανάγκη να ξεφορτωθούμε τα βαριά γραφικά περιβάλλοντα των εταιριών (βλ. Sense UI) φυσικά δεν υπάρχει ακόμα καθώς δεν έχουν μπει στον κόπο να τα "πειράξουν" και πολύ, με εξαίρεση το HTC Flyer, όμως η ανάγκη παραμετροποίησης και προσωποποίησης θα υπάρχει πάντα αφού θέλουμε το καλύτερο δυνατό για το tablet μας.


Ιδού λοιπόν ο Go Launcher HD, ο πρώτος εναλλακτικός launcher για ταμπλέτες με Android 3 και 4. Αν και σε beta έκδοση είναι πολύ σταθερός και ταχύτατος, όπως δηλαδή και ο μικρός αδερφός του για κινητά τηλέφωνα. Διαθέτει μια μπάρα στο κάτω μέρος για τα αγαπημένα μας, αλλά και έναν  πολύ εύκολο τρόπο πρόσθεσης και αφαίρεσης συντομεύσεων. Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσουμε περισσότερες επιφάνειες για να αυξήσουμε το χώρο τον οποίο εκμεταλλευόμαστε για να προσθέσουμε όσο πιο πολλά Go Widget, τα οποία είναι πανέμορφα και άκρως λειτουργικά.

Συνολικά είναι πολύ συμπαγής, εύκολος και γρήγορος, ότι δηλαδή θέλουμε από τον κεντρικό διαχειριστή του tablet μας. Και πού να δούμε τη σταθερή έκδοση!

Δεν υπάρχει ακόμα στο Android Market αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: Download.

0 στο: "Go Launcher HD: Ο πρώτος launcher για Android ταμπλέτες είναι γεγονός"