Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Xperia CWM Auto-Installer: Ο πιο εύκολος τρόπος εγκατάστασης της ClockworkMod σε συσκευές Xperia


H διαδικασία χακαρίσματος των συσκευών Android ποικίλει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Οι τυχεροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία όπως το Revolutionary και κάποιοι άλλοι εξαρτώνται ακόμα από το adb. Έτσι η κοινότητα ψάχνεται συνεχώς για νέα εργαλεία που απλοποιούν τη διαδικασία και ελαχιστοποιούν την περίπτωση λάθους από το χρήστη.


Αυτό που θα δούμε σήμερα είναι το Xperia CWM Auto-Installer, το οποίο εγκαθιστά στις Xperia συσκευές την ClockworkMod recovery image με ευκολία και μάλιστα με ένα “tap”. Όσοι λοιπόν έχετε βρει τρόπο να κάνετε root τη συσκευή σας αλλά όχι να περάσετε την εν λόγω recovery image, επωφεληθείτε από την εύκολη διαδικασία. Φυσικά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να το χρησιμοποιήσουμε.

Πρέπει να έχετε:
  • Συσκευή της σειράς Xperia του 2011
  • Android 2.3
  • Root

Το κατεβάζετε δωρεάν από το Android Market και αφού το εκκινήσετε θα αναλάβει να ελέγξει τη συσκευή σας για τα παραπάνω. Από κει και πέρα μπορείτε να κατεβάσετε ή να αναβαθμίσετε την CWM recovery της συσκευής σας και να χρησιμοποιήσετε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της όπως το αυτόματο nandroid backup.
[XDA]

2 στο: "Xperia CWM Auto-Installer: Ο πιο εύκολος τρόπος εγκατάστασης της ClockworkMod σε συσκευές Xperia"