Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

AirDroid: Χειριστείτε με ευκολία την Android συσκευή σας από τον υπολογιστήΑν ψάχνατε έναν εύκολο και όμορφο τρόπο να χειρίζεστε το κινητό ή την ταμπλέτα σας από τον υπολογιστή σας, πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το AirDroid. Πρόκειται για έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης, απεικόνισης δεδομένων και εκτέλεσης εργασιών μέσα από το browser και μάλιστα χωρίς καλώδια!
Ξεκινάμε κατεβάζοντας την εφαρμογή στη συσκευή μας, συνδεόμαστε στο ίδιο δίκτυο που είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής μας και την εκκινούμε. Η πρώτη εικόνα που θα δούμε είναι η παρακάτω, φυσικά με άλλη διεύθυνση και κωδικό και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε μέσω του browser μας σε αυτή τη διεύθυνση.

Αυτό ήταν! Τώρα αφήνουμε τη συσκευή μας κάτω και πάμε στον υπολογιστή. Μπορούμε εύκολα και γρήγορα:
  • Να μεταφέρουμε αρχεία μεταξύ υπολογιστή και Android συσκευής
  • Να στείλουμε SMS
  • Να εγκαταστήσουμε / απεγκαταστήσουμε εφαρμογές.
  • Να μεταφέρουμε, διαγράψουμε, ανοίξουμε αρχεία εικόνας
  • Να δημιουργήσουμε νέες επαφές
  • Να προσθέσουμε ήχους κλήσης και αρχεία μουσικής

Εκτός από τα παραπάνω μπορούμε να δούμε και στατιστικά για τη συσκευή μας, τη μπαταρία της και το χώρο αποθήκευσης. Συνολικά πρόκειται για ένα σχετικά πλήρες εργαλείο με σύγχρονη εμφάνιση, το οποίο μας βοηθάει να εκτελέσουμε μαζικές εργασίες από τον υπολογιστή μας με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει (ποντίκι, πληκτρολόγιο).Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Android Market.

0 στο: "AirDroid: Χειριστείτε με ευκολία την Android συσκευή σας από τον υπολογιστή"