Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Zen Pinball THD: Εκπληκτικό pinball παιχνίδι για τους λάτρεις του αθλήματος


Αφού αγοράσετε την πρώτη σας ταμπλέτα θα αναρωτηθείτε φυσικά πώς μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Πέρα από το ίντερνετ που έχετε πάντα μαζί σας θα χρειαστείτε και κάποιες συμπληρωματικές χρήσεις για να κάνετε απόσβεση. Μπορείτε να διαβάσετε άνετα τα βιβλία σας, να δείτε τις ταινίες σας και φυσικά να παίξετε παιχνίδια.


Μερικά παιχνίδια όμως είναι λες και φτιάχτηκαν για την οθόνη αυτή. Παράδειγμα το Zen Pinball THD και όλα γενικά τα pinball παιχνίδια. Ο τρόπος που απεικονίζεται το τραπέζι είναι μαγικός. Μαγικό βέβαια είναι και το ίδιο το τραπέζι, που σπάει το φράγμα των pinball παιχνιδιών που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε καθώς διαθέτει ρεαλιστικά physics, ωραία ιστορία, και όμορφους ήχους. Ο τρόπος που κρατάτε την ταμπλέτα δεν έχει σημασία και μάλιστα διαθέτει διαφορετική γωνία θέασης για το οριζόντιο και το κάθετο κράτημα. Τέλος, διαθέτει ένα τραπέζι το οποίο είναι υπέρ-αρκετό για λιώσετε τα δάχτυλά σας, αλλά και μερικά ακόμα για να αγοράσετε με 1.54€ αν το βαρεθείτε.

Λειτουργεί σε Android άνω του 2.3.7 (οπότε αν έχετε την τελευταία MIUI, Oxygen, Cyanogen φυσιολογικά θα λειτουργεί) και θα το βρείτε δωρεάν στο Android Market.


1 στο: "Zen Pinball THD: Εκπληκτικό pinball παιχνίδι για τους λάτρεις του αθλήματος"