Εγκαταστήστε τον Silk browser του Kindle Fire στη δική σας συσκευή Android


Έγινε λοιπόν και η πολυπόθητη μετάβαση του Silk browser, σε άλλες συσκευές με Android λειτουργικό. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι οτι μέχρι σήμερα ήταν αποκλειστικότητα του Amazon Kindle Fire και οτι όλες οι σελίδες που ανοίγει περνούν από τους server της Amazon με σκοπό να γίνεται ταχύτερα η εμφάνισή τους στη συσκευή. Τα παιδιά στο XDA βρήκαν τον τρόπο και σας τον παρουσιάζουμε.


Οδηγίες
1. Κατεβάστε το .zip αρχείο από εδώ και ξεπακετάρετέ το.
2. Μέσα στο φάκελο “system” υπάρχουν δύο υποφάκελοι, ο “lib” και ο “App”
3. Χρησιμοποιήστε ένα διαχειριστή αρχείων που έχει δικαιώματα στο root φάκελο της συσκευής σας (π.χ. ES File Explorer) και αντιγράψτε όλα τα αρχεία .so στη διαδρομή /system/lib της συσκευής σας. Στον φάκελο “lib” δηλαδή.
4. Πάρτε τα .apk αρχεία από τον φάκελο “App” που βρήκατε στο .zip αρχείο και εγκαταστήστε τα όπως κάνετε με όλες τις εφαρμογές σας.
5. Μεταφέρετε το αρχείο com.amazon.cloud9-1.apk από τη διαδρομή /data/app στη διαδρομή /system/app της συσκευής σας.
6. Κάντε μια επανεκκίνηση και αν όλα πήγαν καλά θα το έχετε στη συσκευή σας.

Για να το απεγκαταστήσετε θα πρέπει να το μεταφέρετε ξανά στο /data/app. Μπορείτε να δείτε σε ένα αρχείο μαζεμένα όλα τα σχόλια των χρηστών που το δοκίμασαν και αν δούλεψε, εδώ.

[XDA]

Σχόλια