Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Osmos HD: Η σούπερ indie επιτυχία ήρθε και στο Android


Οι δημιουργοί των ανεξάρτητων παιχνιδιών φαίνεται οτι αγαπούν ιδιαίτερα τις mobile πλατφόρμες και αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι εύκολο να μεταφερθούν, αφού δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Η διαφορά τους με τις μεγάλες παραγωγές είναι οτι βασίζονται στην απλότητα, την εξυπνάδα και την όμορφη παρουσίαση και γνώμη μου είναι οτι έχουν μεγαλύτερη αξία από ότι π.χ. το Battlefield με την ωμή βία (το οποίο λατρεύω παρεπιπτόντως).


Μετά την εξαιρετική μεταφορά του World of Goo στο Android λοιπόν, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε και το Osmos HD. Χρειάστηκε μόνο πέντε λεπτά για να με πείσει οτι θα αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο σε αυτό και να αποφασίσω οτι αξίζει 100% τα λεφτά του!

Περί τίνος πρόκειται
Πρόκειται για ένα “συμπαντικό” παιχνίδι όπου έχουμε τη μορφή μια γαλαξιακής σφαίρας. Στο σύμπαν ισχύει ο νόμος του ισχυρού και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κατευθύνουμε τη σφαίρα μας σε μικρότερες σφαίρες ούτως ώστε να τις απορροφήσουμε και να μεγαλώσουμε τη μάζα μας. Αν πλησιάσουμε σε μια μεγαλύτερη όμως, έρχεται το τέλος μας διότι θα μας απορροφήσει ολοκληρωτικά. Διαθέτει 72 πίστες για να σκοτώσουμε άπειρο χρόνο και εύκολο χειρισμό για να μπούμε στο νόημα πολύ γρήγορα.

Θα το βρείτε με 2,49€ στο Android Market.

Στηρίξτε τους δημιουργούς των ανεξάρτητων παιχνιδιών. Δείτε και ψηφίστε τις καλύτερες δουλειές στο ετήσιο Independent Games Festival και αγοράστε φθηνά παιχνίδια (για όλες τις πλατφόρμες συνήθως) για να παίζετε δημιουργικά!

8 στο: "Osmos HD: Η σούπερ indie επιτυχία ήρθε και στο Android"