Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Hacker’s Keyboard: Δε θα χρειαστείτε άλλο πληκτρολόγιο στο Android


Ένα προβληματάκι που έχουμε εδώ στην Ελλάδα είναι οτι είμαστε λίγοι σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη. Θα έχετε δει σε ηλεκτρονικά προϊόντα (όπως τα video games) να γράφουν οδηγίες σε πολλές γλώσσες και σχεδόν ποτέ στα ελληνικά. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο με το δυνατόν λιγότερες γλώσσες. Πόσοι μιλάνε ελληνικά; Μόνο εμείς! Μικρή αγορά λοιπόν για να ασχοληθούν οι εταιρίες.

Συγκεκριμένα και για να έρθουμε στο θέμα μας, πολλές Android συσκευές έχουν έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου. Συνήθως μάλιστα χρησιμοποιούμε πληκτρολόγια που δε μας αρέσουν μόνο και μόνο για την ελληνική γλώσσα. Η καλύτερη λύση μέχρι πρότεινος ήταν το Multiling, με ελληνικό λεξικό και πολλά θέματα για να του φορέσετε. Μέχρι σήμερα βέβαια, γιατί ανακαλύψαμε το Hacker’s Keyboard.

Κρατώντας τη συσκευή κάθετα είναι ένα απλό πληκτρολόγιο Android, γυρνώντας την οριζόντια μεταμορφώνεται σε ένα πλήρες πληκτρολόγιο υπολογιστή! Εκτός από την παροχή ελληνικής γλώσσας και λεξικού μπορείτε να το αυξομειώσετε αν πιστεύετε οτι καλύπτει μεγάλο μέρος της οθόνης ή αν τα πλήκτρα σας φαίνονται μικρά. Διαθέτει επίσης και αριθμητικό πληκτρολόγιο για μια πλήρη εμπειρία δακτυλογράφησης σε οθόνες αφής. Ιδανικό και απαραίτητο για κατόχους ταμπλετών. Θα το λατρέψετε!

Θα το βρείτε δωρεάν στο Android Market.

7 στο: "Hacker’s Keyboard: Δε θα χρειαστείτε άλλο πληκτρολόγιο στο Android"