Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

AndroGET: Ένας έξυπνος download manager για το Android

Όσο οι απαιτήσεις από τις mobile πλατφόρμες αυξάνονται, τόσο θα βλέπουμε όλο και περισσότερα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στους υπολογιστές μας, να έρχονται και στα κινητά μας. Ένα είδος τέτοιων προγραμμάτων είναι και οι download manager.


Το AndroGET μπορεί εύκολα και γρήγορα να κατεβάσει όλα τα αρχεία από τα link που θα του δώσουμε, με δυνατότητα παύσης και συνέχειας αργότερα, σε αυτά που υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορεί επίσης να κατεβάσει ταυτόχρονα πολλά αρχεία ή ένα κάθε φορά, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας καθώς διαθέτει και ουρά λήψης (queue) για καταστάσεις πολλαπλών αρχείων. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι οτι μπορεί να  προσπελάσει το όριο της ταχύτητας κατεβάσματος του Android και να κάνει τη δουλειά του με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες, ανάλογα το δίκτυο στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι φυσικά.

Για να το χρησιμοποιήσετε σωστά κρατήστε το δάχτυλό σας πάνω στο link που θέλετε να κατεβάσετε και πατήστε “share” στο μενού του browser σας. Από εκεί επιλέξτε το AndroGET και αυτό θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Android Market.

1 στο: "AndroGET: Ένας έξυπνος download manager για το Android"