Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Trial Xtreme 2: Το καλύτερο παιχνίδι μοτοσυκλέτας επιστρέφει στο Android


Τελευταία φορά που είδα ένα παρόμοιο παιχνίδι μοτοσυκλέτας, ήταν σε δύο διαστάσεις με τραγικά γραφικά και όποτε πατούσες γκάζι για να κάνεις ένα αλματάκι, η μηχανή εκτοξευόταν σαν το διαστημόπλοιο Discovery προς το φεγγάρι.


Τα πράγματα άλλαξαν άρδην, ιδιαίτερα για τις mobile πλατφόρμες και μέσα από τη σκόνη των κακών παιχνιδιών τέτοιου τύπου, αναδύθηκε το “Νούμερο 1 racing stunt game” στο Android. H επιτυχία του οφείλεται στην μηχανή Unity, με την οποία δημιουργήθηκαν τα εκπληκτικά γραφικά του αλλά και στην Nvidia PhysX μηχανή στην οποία οφείλεται ο ρεαλιστικός χειρισμός της μοτοσυκλέτας. Το μόνο που απαιτεί από εμάς, είναι η απόλυτη προσοχή για να μη στείλουμε τον αναβάτη μας στο νοσοκομείο.

Διαθέτει επίσης:
 • 36 φοβερές πίστες
 • Εκατοντάδες εμπόδια για να ξεπεράσετε
 • Χειρισμό με πλήκτρα αλλά και επιταχυνσιόμετρο (accelerometer)
 • Online σκορ με τη βοήθεια του openfeint

Θα το βρείτε με 1.52 ευρώ στο Android Market.

1 στο: "Trial Xtreme 2: Το καλύτερο παιχνίδι μοτοσυκλέτας επιστρέφει στο Android"
 1. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ σε ολους τους ωσαρενιστες!
   Στο θεμα μας τωρα.Το 1ο Trial extreme το προτιμω με κλειστα ματια.Σ αυτο κατι δεν μου παει καλα με τον χειρισμο του και γενικα την arcade εμπειρια.Μπορει οι πιστες να ειναι πιο ομορφες αλλα οχι τοσο καλοσχεδιασμενες.Τελος,το μουγκρί πανω στο trial,σε ποιον σχεδιαστη καταλογιζεται?Για το Μanhunt ή το freedom fighters θα'ταν αρκετος εδω ειναι απλα ντεκαβλε.
   Με το καλο να μας μπει το 12'.

  ΑπάντησηΔιαγραφή