Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

SuperOneClick: Νέο εργαλείο root για όλες τις συσκευές Android


Άλλος ένας τρόπος πρόσβασης στη root ωρίμασε στο XDA και υπόσχεται “ελευθερία” σε όλες τις συσκευές Android!  Η νέα έκδοση του SuperOneClick υπ’ αριθμόν 2.3.1 μας φέρνει root για όλες τις συσκευές (όπως λέει ο κατασκευαστής) αλλά και αυτόματη εγκατάσταση “οδηγών” στα Windows.Με μια ματιά:
Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του root στα Windows ήταν οτι έπρεπε να βρούμε τους ανάλογους “οδηγούς” για την εκάστοτε συσκευή μας. Το SuperOneClick υπόσχεται να τους βρει για σας, να τους εγκαταστήσει και να εκκινήσει τη διαδικασία.

Λειτουργεί σε Ubuntu, Debian και Windows χωρίς προβλήματα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή με “USB Debugging ON” και να ανοίξετε το πρόγραμμα.


Δουλεύει ή όχι;
Οι απόψεις διίστανται! Στην επίσημη σελίδα του δημιουργού γίνεται ένα πανηγύρι στα σχόλια. Άλλοι το κατάφεραν ακόμα και στις τελευταίες εκδόσεις Android (2.3.5) και άλλοι όχι. Πουθενά όμως δεν αναφέρθηκε κατεστραμένη συσκευή, πράγμα που βοηθάει στο να πάρουμε την απόφαση να το δοκιμάσουμε.

Δείτε ένα βίντεο με οδηγίες:

Βρείτε το λοιπόν στο νήμα του στο XDA, στη σελίδα του δημιουργού και δοκιμάστε το (με δική σας ευθύνη). Εναλλακτικά δείτε και τον τρόπο του DoomLoRD.

24 στο: "SuperOneClick: Νέο εργαλείο root για όλες τις συσκευές Android"