Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Go Launcher με Ubuntu Unity theme. Το θέλεις!


Πολλές φορές στο παρελθόν, ενθουσιάστηκα όταν διάβαζα στο ίντερνετ για ωραία θέματα για το Android τα οποία αντιγράφουν το Honeycomb, το iOS ή κάποιο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές. Κανένα όμως δεν ήταν πιστή αντιγραφή και έτσι με απογοήτευαν, μέχρι που βρήκα το Ubuntu Unity για τον Go Launcher.


Λίγα λόγια για τον Go Launcher:
Πρόκειται για έναν σχετικά νέο launcher (σε σχέση με τους υπόλοιπους) ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό (ταπεινή μου άποψη).  Είναι πολύ γρήγορος στις μεταβάσεις και με πάρα πολλά εφέ για να επιλέξετε. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι οτι δεν είναι φορτωμένος με περιττά widget αλλά μπορείτε να τα κατεβάσετε ξεχωριστά από το Andoid Market ή το δικό του Go Market, μαζί με άλλα θέματα επί πληρωμή και δωρεάν. Για όσους έχουν εκτιμήσει την ταχύτητα  και την ομορφιά της MIUI ROM μπορώ να πω οτι ο Go Launcher είναι εφάμιλλος σε επιδόσεις και ομορφιά!!! “Ένας fan του LauncherPro πέθανε... ένας fan του Go Launcher γεννήθηκε!”.

Δείτε στο βίντεο τι μπορεί να κάνει:

Πάμε τώρα στο θέμα του Ubuntu Unity:
Το πρώτο που θα προσέξετε είναι τα αυθεντικά wallpaper του Ubuntu. Την κάτω μπάρα αντικαθιστά το Unity σε οριζόντια μορφή (και όχι σε κάθετη όπως έχουμε συνηθίσει). Ανοίγοντας το App drawer θα δείτε επάνω τρία Lense του Unity (!!!) στα οποία κατηγοριοποιούνται οι εφαρμογές ως “Όλα”, “Πρόσφατα” και “Τρέχοντα” και τέλος, αξιοπρόσεκτο είναι το background των εικονιδίων σε στυλ Unity και το ότι τα εικονίδια μερικών εφαρμογών έχουν αντικατασταθεί από αντίστοιχα του Ubuntu (π.χ. Android Market = Ubuntu Software Center).

 Θα βρείτε τον Go Launcher δωρεάν στο Android Market και το Ubuntu Unity theme επίσης δωρεάν στο Android Market.

4 στο: "Go Launcher με Ubuntu Unity theme. Το θέλεις!"