Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Do It: Ένα πανέμορφο και απλό, σημειωματάριο εργασιών


Τον τελευταίο καιρό παρουσιάσαμε πολλές εφαρμογές από το Android Market τις οποίες χαρακτήρισα όμορφες. Έκατσα λοιπόν και το σκέφτηκα και συνειδητοποίησα οτι το Market έχει όντως ωριμάσει πάρα πολύ! Μια “βόλτα” πια στο “μαγαζάκι” μοιάζει πιο πολύ με βόλτα σε εμπορικό κέντρο αφού καλύπτονται μεν όλες οι ανάγκες του χρήστη (από τις πιο απλές στις πιο σύνθετες), καλύπτεται δε και το οφθαλμόλουτρό μας, το eyecandy, η αισθητική τους δηλαδή.

Εδώ έρχεται λοιπόν και δένει τέλεια το Do It (Tomorrow). Μια πανέμορφη εφαρμογή που εξυπηρετεί ένα από τα πιο απλά πράγματα, το σημειωματάριο. Ανοίγει σα βιβλίο με ένα ωραίο animation και μας παρέχει δύο και μόνο σελίδες, το “Σήμερα” και το “Αύριο”.

 Σημειώνουμε λοιπόν τι δουλειές, θελήματα και αγγαρείες έχουμε να κάνουμε. Αν τα καταφέρουμε τις σβήνουμε με μια ωραία μονοκονδυλιά (που λέγανε και οι παλιοί), αν όχι τις μεταφέρουμε στην επόμενη μέρα κ.ο.κ. Τόσο απλό μα τόσο προσεγμένο και ωραίο!

Βρείτε το δωρεάν στο Android Market.

6 στο: "Do It: Ένα πανέμορφο και απλό, σημειωματάριο εργασιών"
 1. οντως με τα ελληνικα εχει ενα θεματακι αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφο και χρηστικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όντως παίδες. Κακώς δεν το ανέφερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σε πήραμε από τα μούτρα. ωραίο είναι. το μόνο μείον αυτό. κατά τα άλλα πολύ χρήσιμο :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λοιπόν το ξαναέλεγξα και νομίζω οτι αν απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις το handwriting όλα τα ελληνικά γράμματα βγαίνουν σωστά!

  Τουλάχιστον στη δική μου συσκευή δούλεψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και σε μενα με αυτο το "tip" δουλεψε μια χαρα :) :) ευχαριστω πολυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή