Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Videos: Νέα εφαρμογή από τη Google για ενοικίαση ταινιών μέσω του Market


Το νέο Android Market συνεχίζει να εξελίσσεται και όσοι το έχουν εγκαταστήσει βλέπουν τις αλλαγές καθημερινά. Μετά την προσθήκη αγοράς βιβλίων, ενσωμάτωσε και τις ενοικιάσεις ταινιών τελικά και εξέδοσε μια νέα εφαρμογή για να τις υποστηρίξει καλύτερα.

Ο λόγος για την εφαρμογή Videos η οποία θα διαχειρίζεται τις ταινίες που έχουμε ενοικιάσει μέσω του Market. Εκεί μπορείτε να δείτε τις ενοικιάσεις που έχετε κάνει, είτε έχετε δει τις ταινίες είτε όχι, αλλά και τα προσωπικά βίντεο που έχετε τραβήξει με την κάμερα της συσκευής σας.

Δεν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στην Ελλάδα ακόμα και μάλλον θα αργήσει (εκτός και αν διαθέτετε το Market Enabler) διότι οι ταινίες που έχουν παιχτεί στην Αμερική και διατίθενται στο Market, έχουν πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα καθώς μερικές από αυτές είναι πολύ φρέσκες στην Ελλάδα.

Συνολικά πρόκειται για ένα εναλλακτικό video club, ακριβότερο από αυτό της γειτονιάς μας αλλά μέσω αυτού μπορούμε να αποφύγουμε τον κινηματογράφο αφού μπορούμε να νοικιάσουμε κάτι φρέσκο (που ακόμα παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους) και να το δούμε με παρέα στο σπίτι. 

Όσοι διαθέτετε το Market Enabler κατεβάστε το Videos, δωρεάν από το Android Market.

1 στο: "Videos: Νέα εφαρμογή από τη Google για ενοικίαση ταινιών μέσω του Market"