Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Ubuntu One Files: Πλήρης συγχρονισμός του U1 με το Android


Η Canonical (κατασκευάστρια εταιρία του Ubuntu) φαίνεται πως έχει πάρει πολύ στα σοβαρά πλέον το θέμα marketing.
Μετά την εισαγωγή του Unity, κάτι που θα κάνει το Ubuntu να ξεχωρίσει από όλες τις άλλες διανομές Linux, έρχεται και η πλήρης υποστήριξη της υπηρεσίας Ubuntu One στο Android.

Αφού δημοσίευσε την εφαρμογή Ubuntu One Music στο Android Market για να ακούτε μέσω cloud τα αγαπημένα σας τραγούδια, ήρθε πριν λίγο καιρό και το Ubuntu One Files να συμπληρώσει την πλήρη υποστήριξη του Ubuntu One στο Android.

Η διαφορά μεταξύ των δύο εφαρμογών είναι οτι το Music μας επιτρέπει να ακούμε τη μουσική μας μέσω του ίντερνετ χωρίς να την έχουμε στη συσκευή μας, ενώ το Files μας επιτρέπει να κατεβάσουμε τη μουσική και όποιο άλλο αρχείο έχουμε ανεβάσει στο Ubuntu One.

 Περιμένοντας την ελληνικότατη εναλλακτική υπηρεσία, Melissi και μετά τα πρόσφατα απαράδεκτα συμβάντα στο Dropbox, θα του πω και επισήμως “Bye bye!” και θα εμπιστευτώ το αγαπημένο μου λειτουργικό (το Ubuntu).

Θα το βρείτε στο Android Market.

4 στο: "Ubuntu One Files: Πλήρης συγχρονισμός του U1 με το Android"
 1. Απλά τα σπάει !! Τραβούσα φωτογραφίες και μόλις συνδέθηκα στο internet τσουπ ! τις έστειλε απευθείας στον υπολογιστή μου !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι όντως πολύ καλό. Και ένα hint. Το melissi θα διαπραγματευτούμε για να το βάλουμε στο Cinux. Wish luck!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. [...] με το DropboxH ριζική ανανέωση του Ubuntu OneH εφαρμογή Ubuntu Files για το AndroidΤώρα ήρθε και αυτό το «δώρο» των 5GB απο την Canonical και [...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. [...] δυο η τριών μηνών για το Ubuntu One Music app.DOWONLOAD Ubuntu One Music app.Δείτε ακομα το UbuntuOne για Android και μη ξεχνάμε πως το UbuntuOne, είναι διαθεσιμο εδώ και [...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή