Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Dungeon Defenders: Το απόλυτο Tower Defense παιχνίδι στο Android


Tower Defense είναι τα παιχνίδια κατά τα οποία ορδές αντιπάλων κινούνται προς μια κατεύθυνση, ένα στόχο, ή απλά περνάνε από μπροστά μας και εμείς προσπαθούμε να τις εμποδίσουμε τοποθετώντας αμυντικούς πύργους, πυροβόλα, κανόνια και ότι άλλο έχουμε διαθέσιμο (όσοι έχετε παίξει το δημοφιλέστατο Robo Defense θα καταλάβετε).

Κάτι παρόμοιο είναι και το Dungeon Defenders με σημαντικά στοιχεία από RPG. Η πρώτη παρουσίαση του Acer Iconia A500 είχε γίνει με επίδειξη του και όχι άδικα καθώς αποτελεί κάτι το μοναδικό στο χώρο του tablet gaming.

Πρόκειται λοιπόν για ένα μεσαιωνικό παιχνίδι όπου οι τέσσερις ήρωες της χώρας έχουν κλείσει όλο το κακό της Γης σε κρυστάλλους. Φεύγοντας για μια ακόμα αποστολή, τα παιδιά τους (που τους μοιάζουν απίστευτα) κάνουν το λάθος και καταστρέφουν έναν από αυτούς. Μέσα από τον κρύσταλλο έχουν ελευθερωθεί πια στον κόσμο διάφορα orcs, trolls κλπ τα οποία θα προσπαθήσουν να απελευθερώσουν και τους φίλους τους.

Σκοπός μας λοιπόν, να προστατέψουμε τους κρυστάλλους με κάθε τρόπο. Μπορούμε να επιλέξουμε όποιον από τους τέσσερις ήρωες θέλουμε αλλά και να τους εναλλάξουμε μέσα στο παιχνίδι. Με τη βοήθεια των power-up που μπορούμε να αγοράσουμε η αποστολή μας γίνεται ευκολότερη όσο προχωράμε όμως τα κύματα των αντιπάλων θα είναι μεγαλύτερα και σκληρότερα.

Το καλύτερο από όλα είναι πως αυτό το μοναδικό παιχνίδι είναι δωρεάν στο Android Market. Μια πολύ καλή κίνηση γνωριμίας από την εταιρία που το κατασκευάζει και αν θελήσετε περισσότερο, μπορείτε να αγοράσετε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία, το Second Wave με €6,94 από το Android Market.

Δείτε το:

0 στο: "Dungeon Defenders: Το απόλυτο Tower Defense παιχνίδι στο Android"