Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Stellar Escape: Τρέξε για τη ζωή σου!!!Ο Elliot Black είναι ένας απλός κούριερ. Δεν οδηγεί μηχανάκι αλλά ένα διαστημόπλοιο και παραδίδει δέματα στη χειρότερη γειτονιά του διαστήματος, τον Beta Sector. Κάθε φορά που ξεκινάει για μια νέα αποστολή, κάνει το σταυρό του, μην ξέροντας τί θα συναντήσει στο δρόμο του. Αυτή η φορά θα είναι διαφορετική από τις άλλες...

Δίνοντας το τελευταίο δέμα της ημέρας στον Lord Gulasch (έναν μέγιστο κακό του διαστήματος), ρίχνει μια ματιά στα απόρρητα σχέδιά του για την καταστροφή της Γης. Το ένστικτό του τον παρακινεί να κλέψει το δέμα και να το βάλει στα πόδια. Ο Elliot Black είναι ο Νούμερο 1 καταζητούμενος αυτή τη στιγμή και το μόνο που του μένει είναι να ... τρέξει να ξεφύγει!

Αυτό είναι το απίστευτο σενάριο του Stellar Escape, ενός ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΥ παιχνιδιού για το Android. Προσθέστε και φοβερά 3D γραφικά, εύκολο χειρισμό, καταπληκτική μουσική και ελκυστική τιμή (€0,77) και έχετε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Ότι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Θα σας ξετρελάνει!

Κατεβάστε το στο Android Market.

2 στο: "Stellar Escape: Τρέξε για τη ζωή σου!!!"