Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

eBuddy XMS: Το eBuddy λέει και αυτό αντίο στα SMS


Το eBuddy, το νούμερο ένα πρόγραμμα IM (Instant Messaging) στο Android, ακολουθεί και αυτό τις εξελίξεις και μετά το Kik Messenger και το WhatsApp Messenger (που στην ουσία έκανε την επανάσταση) κυκλοφόρησε και αυτό τη δική του εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πραγματικού χρόνου (Real time messenger).

Ο λόγος για το eBuddy XMS ένα πρόγραμμα που υπόσχεται και αυτό να αντικαταστήσει τα SMS. Για όσους δε γνωρίζουν, οι παραπάνω εφαρμογές κυκλοφορούν (ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν) για όλες τις πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων και υπόσχονται απλά μηνύματα ξοδεύοντας μόνο 1kb από το πακέτο ίντερνετ που διαθέτουμε στη συσκευή μας και όχι χρήματα από το λογαριασμό μας. Πρόσφατα και η Apple ανακοίνωσε το iMessage για να μιλάτε δίχως SMS μεταξύ σας όσοι διαθέτετε την πετυχημένη συσκευή της.

 Η διαφορά των παραπάνω με τα MSN, Gtalk, Yahoo Messenger κλπ. είναι οτι δε χρειάζεται να έχουμε τον ίδιο πάροχο email για να συζητήσουμε (π.χ. οι πελάτες του MSN δεν μπορούν να μιλήσουν με αυτούς του GTalk κ.ο.κ.), απλώς δηλώνουμε τον αριθμό του κινητού μας, βάζουμε ένα “όνομα χρήστη” και προσκαλούμε τους φίλους μας να το κατεβάσουν και αυτοί.

Με πλήρη υποστήριξη αποστολής εικόνων, ήχου και βίντεο (ξοδεύοντας τα ανάλογα kb) αλλά και ειδοποιήσεων όταν είμαστε offline, υπόσχεται οτι θα ξεπεράσει τον ανταγωνισμό κάτι που πιστεύω οτι θα γίνει, γι’ αυτό ξεκινήστε  απ’ ευθείας μαζί του.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Android Market.

11 στο: "eBuddy XMS: Το eBuddy λέει και αυτό αντίο στα SMS"