Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Burn the Rope: Ένα παιχνίδι... κυριολεκτικό κάψιμο!


Διαθέτετε τόννους σχοινιού και δεν ξέρετε τι να τους κάνετε. Η ανακύκλωση προφανώς δεν είναι επιλογή και άσε που έχουν γεμίσει με ζουζούνια. Ξεφορτωθείτε τα όλα, βάζοντας φωτιά!

Burn the rope είναι το παιχνίδι που περιγράφουμε παραπάνω και υπόσχεται ώρες και ώρες “καψίματος”. Χρησιμοποιείστε το γυροσκόπιο της συσκευής σας για να κρατήσετε τη φωτιά αναμμένη και να κάψετε όλο το σχοινί. Μη σας ξεφύγουν τα ζουζούνια τα οποία δίνουν επιπλέον πόντους.

Έξυπνος χειρισμός, αρκετές πίστες για αρχή και δυνατότητα αγοράς νέων μέσα στην εφαρμογή (in-app purchase). Και για τους παρατηρητικούς, διαθέτει και μια πινελιά από Indiana Jones (η γραμματοσειρά)!

Κατεβάστε το δωρεάν στο Android Market.

6 στο: "Burn the Rope: Ένα παιχνίδι... κυριολεκτικό κάψιμο!"
 1. Συγνώμη κιόλας αλλά ρε παιδιά οι παρουσιάσεις παιχνιδιών για android ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τις παρουσιάσεις παιχνιδιών για linux

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με πικραίνεις! Και το Android Linux είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν καθόλου παρουσιάσεις παιχνιδιών για linux. Είπα ότι "οι παρουσιάσεις παιχνιδιών για android ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τις παρουσιάσεις παιχνιδιών για linux"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν ήθελα να σε πικράνω φίλε μου. Απλά με πικραίνει και μένα που κάθε μέρα βλέπω παρουσιάσεις παιχνιδιών στο OS ARENA και τις περισσότερες φορές δεν αφορούν τον υπολογιστή μου. Και στην τελική ρε παιδιά χωρίς να ξέρω ακριβώς και το λέω με επιφύλαξη το android δεν είναι γέννημα της Google βασισμένο στο Linux? Όπως δλδ το Maemo της Nokia? Η και το MeeGo? Γιατί αυτά αντιμετωπίζονται διαφορετικά? 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Κωνσταντίνος είναι ο μόνος που κάνει Game Reviews (τι να κάνει άλλο περισσότερο... τον έχουμε τεντώσει)... Αλλά σκοπεύω να μαστιγώσω έναν αρθρογράφο μας ο οποίος ασχολείται με hardware και είναι gamer... και θα τον αναγκάσω "ειρηνικά" να γράφει και για παιχνίδια... ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή