Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Sony Ericsson: Από κακός μαθητής σε καλύτερος δάσκαλος;


Η Sony Ericsson βάλθηκε να βάλει τα γυαλιά στους υπόλοιπους μετά από το κράξιμο των χρηστών για τις κλειδωμένες Android συσκευές της. Φαίνεται οτι ο κακός μαθητής του τελευταίου θρανίου, γίνεται ο καλύτερος δάσκαλος διότι εκτός του ότι υποσχέθηκε να κρατάει ξεκλείδωτους bootloaders για τις  επερχόμενες συσκευές της, τώρα μας δίνει και τα εργαλεία να δημιουργήσουμε και custom kernel!!!

Μιλάμε για μια ακόμα επανάσταση στην επανάσταση του Android και ένα σαφές κλείσιμο του ματιού στο XDA-Developers να ασχοληθεί πιο εντατικά με την SE βλέποντας την απήχηση που έχουν οι συσκευές με δυνατό community (βλ. HTC Desire).

Δείτε εδώ πληροφορίες για το bootloader και εδώ για τους custom kernel.

4 στο: "Sony Ericsson: Από κακός μαθητής σε καλύτερος δάσκαλος;"
 1. @Chris:disqus Κοιμάμαι και ή είμαι ξύπνιος ???? Αν ήταν Απρίλιος θα νόμιζα ότι είναι ψέμα..... Επιτέλους !! Καταλαβαίνουν οτι δεν έχει νόημα να κλειδώνεις τους Bootloader. Αν είναι να το ξεκλειδώσει κάποιος, θα το κάνει που να σκάσεις.... οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την stock rom.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ μαζί σας όμως επειδή η Sony έχει αποδείξει πως δεν είναι εταιρεία που μπορείς εύκολα να την εμπιστευτείς κρατάω μία αμφιβολία. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η άποψη του Οδυσσέα στο Unregistered ->
  http://unregistered.gr/2011/05/gadgets/%CE%B7-son...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο τίτλος έχει τα ερωτηματικά για αυτόν ακριβώς το λόγο. Με την πρώτη στραβή (βλ. PS3) θα το πάρουν πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άντε Salih, εσύ που τα γνωρίζεις τα κατατόπια με τα kernel κάνε μας τη χάρη και φτιάξε κάτι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή