Ξεκινάμε τα ζωντανά unboxing στο YouTube με πρώτο θύμα το Xiaomi Redmi Note 4X! [Νεότερα]


Αν είστε από τους μόνιμους αναγνώστες του Dr. Android θα έχετε καταλάβει ότι δεν είναι το τυπικό ειδησεογραφικό site. Εδώ μας αρέσει να γράφουμε για πράγματα που είναι ενδιαφέροντα και όχι απλά πιασάρικα, μας αρέσει να κάνουμε προτάσεις, να λέμε τη γνώμη μας και να δίνουμε λύσεις σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. Με αυτό το γνώμονα λοιπόν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τα ζωντανά hands-on στα οποία όλοι μαζί θα ανοίγουμε το κουτί κάθε νέας συσκευής και θα μοιραζόμαστε τις πρώτες εντυπώσεις!

Εντάξει καλά είναι και τα review, αλλά το άνοιγμα του κουτιού για πρώτη φορά έχει ανεκτίμητη αξία. Το συναίσθημα που σε γεμίζει όταν βλέπεις για πρώτη φορά από κοντά αυτό που αγόρασες ή αντίστοιχα η απογοήτευση αν είναι μεγάλη μπαρούφα, είναι μοναδικά. Επειδή μας αρέσει λοιπόν να μοιραζόμαστε αυτά τα πράγματα και επειδή όσο να 'ναι με πολλούς από εσάς έχουμε γίνει πλέον φίλοι, σας καλούμε να βρεθούμε όλοι μαζί την Τετάρτη στις 19/04/2017 και ώρα 20:00 στο κανάλι μας στο YouTube για ένα και σίγουρα όχι τελευταίο ζωντανό unboxing και hands-on.

Η πρώτη συσκευή στην οποία θα κάνουμε την πιλοτική μας εκπομπή είναι το Xiaomi Redmi Note 4X, οπότε αν έχετε ερωτήσεις για αυτό κρατήστε τις για να τις συζητήσουμε παρέα. Εννοείται ότι δε θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε θέματα αυτονομίας ή επιδόσεων, αφού μαζί θα τη βγάλουμε για πρώτη φορά τη συσκευή από το κουτί, αλλά μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε για την κατασκευή, τη ROM, τον τρόπο αποστολής της και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση μαζί της.

Ελπίζω το YouTube να μη μας το χαλάσει!



Νεότερα

Το live έγινε, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σίγουρα θα το ξανακάνουμε στο μέλλον! Ρίξτε μια ματιά, πάρτε μία γεύση και αν ψήνεστε τσιμπήστε το από εδώ:

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter