Quick tip | Μοιράσου αυτόματα τις φωτογραφίες του κινητού σου με τους αγαπημένους σου


 

Μετά την ανακοίνωση στο Google IO 2017, όλοι οι χρήστες του Google Photos περιμένουμε ανυπόμονα τις νέες επιλογές κοινοποίησης, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας αυτόματα. Μία από αυτές είναι η κοινή χρήση ολόκληρης της βιβλιοθήκης, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Android και εξυπηρετήσει κυρίως τα ζευγάρια που βγάζουν φωτογραφίες από διαφορετικά smartphone.

Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, το κάθε μέλος του ζευγαριού καταλήγει να έχει μόνο ένα μέρος των φωτογραφιών, κάτι που θα ανακαλύψουν πολύ καιρό αργότερα, όταν θα αποφασίσουν να δουν παλιές φωτογραφίες και να κάνουν γούτσου - γούτσου. Πλέον αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς μέσα από την εφαρμογή της Google μπορούμε να δώσουμε πρόσβαση ο ένας στις φωτογραφίες του άλλου, για να τις έχουμε πάντα μαζί μας όταν θέλουμε να χαζέψουμε το παρελθόν μας.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την 'Κοινοποίηση βιβλιοθήκης' από το πλαϊνό μενού της εφαρμογής. Στη συνέχεια διαλέγουμε απλά το πρόσωπο με το οποίο θέλουμε να μοιραστούμε τις φωτογραφίες μας, ενώ μπορούμε επίσης να διαλέξουμε αν θέλουμε να μοιραστούμε:

  • όλες τις φωτογραφίες μας,
  • αυτές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα άτομα ή τέλος
  • τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από μία ημερομηνία και μετά.

Από τη στιγμή αυτή και μετά, ότι φωτογραφίζουμε με το κινητό μας θα εμφανίζεται και στη βιβλιοθήκη του άλλου προσώπου αυτόματα! Δυστυχώς όμως δε μεταφέρονται και τα 'Λευκώματα' τα οποία ίσως κάποιος έχει κοπιάσει για να δημιουργήσει.

 
© 2012-2015 Dr. Android | Original theme design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff | Material design by Chris K.