Αυτά είναι τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε το μήνα Ιούνιο


Τα παιχνίδια στο Android έχουν τα τελευταία χρόνια μία τρομερά ανοδική πορεία και μπορούν να μας προσφέρουν από τίτλους επιπέδου κονσόλας, μέχρι απλά game που παίζονται όσο περιμένεις στη στάση το λεωφορείο. Αυτό που μας αρέσει όμως περισσότερο είναι ότι κάθε μήνα βλέπουμε πράγματα που δεν τα είχαμε ξαναδεί, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν κι έτσι έχουμε επιλογές για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας.

Σήμερα σας έχουμε ακόμη έξι επιλογές για όλα τα γούστα, από τις οποίες σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει.

Chicken Scream

Ξεκινάμε με το πιο πρωτότυπο από όλα. Το Chicken Scream είναι φαινομενικά ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, το οποίο όμως ξεχωρίζει για τον χειρισμό του. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προχωράς και να πηδάς τα εμπόδια, αλλά αυτό γίνεται φωνάζοντας στο κινητό σου! Μιλώντας λοιπόν χαμηλόφωνα, η κότα προχωράει και αν θέλουμε να πηδήξουμε πρέπει να φωνάξουμε δυνατά. Απλό, πρωτότυπο και άντε να σας δω να το καταφέρνετε!

Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store, οπωσδήποτε!


Zombie Gunship Survival

Το Zombie Gunship Survival είναι ακόμη ένας τίτλος που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Σε αντίθεση με τα παιχνίδια με ζόμπι τα οποία είναι συνήθως πρώτου προσώπου, εδώ έχουμε έναν πιο δευτερεύον χαρακτήρα. Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα αεροπλάνο το οποίο γυρίζει επάνω από την τοποθεσία στην οποία εκτελείται η αποστολή μας. Σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τους στρατιώτες καθαρίζοντας την περιοχή από τα ζόμπι. Είναι λίγο μονότονο αλλά έχει ένα σωρό πράγματα να κάνεις και αξίζει να το δοκιμάσεις.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Linia

Το Linia είναι από αυτά τα έξυπνα και απλά παιχνίδια που λατρεύουμε να παίζουμε. Σε κάθε πίστα μας δίνεται μία ακολουθία χρωμάτων την οποία πρέπει να δημιουργήσουμε, τραβώντας απλά μία γραμμή στην οθόνη. Σε κάποιες πίστες βέβαια δεν είναι τόσο απλό και θέλει πολλή σκέψη για να τα καταφέρεις, αλλά αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι τόσο ωραίο.

Δεν πρέπει να το χάσετε, οπότε κατεβάστε το με 1.99€ από το Play Store.


Just Ski

Χαλαρώνουμε ακόμη πιο πολύ τώρα με το Just Ski, ένα εξαιρετικά μινιμαλιστικό παιχνίδι σε γραφικά αλλά και χειρισμό. Εδώ το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβούμε τις πλαγιές και τα καταφέρνουμε πατώντας απλά στην οθόνη μας. Σέρνοντας προς τα πάνω μπορούμε να κάνουμε άλματα, ενώ προς τα κάτω μαζεύουμε το σώμα του σκιέρ για να πάρει περισσότερη φόρα. Ακούγεται απλό αλλά όταν βρίσκεται στον αέρα και περιστρέφεται, θέλει εμπειρία. Αν δε σας σπάει τα νεύρα στο πρώτο λεπτό θα το αγαπήσετε.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Kidu: A Relentless Quest

Πάμε τώρα σε ένα πιο προσεγμένο παιχνίδι για όσους αρέσκονται στα adventure. Το Kidu είναι ένας τίτλος με πολύ όμορφα γραφικά, μια ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα σωρό γρίφους για να σπάσουμε το κεφάλι μας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι ο χειρισμός του ο οποίος μας επιτρέπει να βλέπουμε τον ήρωά μας από διαφορετικές κλίσεις και γωνίες, κουνώντας απλά τη συσκευή μας. Αυτό δεν είναι μόνο ένα πιασάρικο χαρακτηριστικό, αλλά χρησιμεύει και στην πράξη, καθώς με τη βοήθειά του μπορούμε να φέρουμε πιο κοντά κάποια εμπόδια για να τα φτάσουμε και να προχωρήσουμε στην πίστα. Σούπερ πρωτότυπο!

Δοκιμάστε το δωρεάν από το Play Store.


Iron Blade: Medieval RPG

Κλείνουμε τέλος με ένα παιχνίδι για όσους διαθέτουν δυνατή συσκευή και θέλουν να παίζουν πολύ ποιοτικά παιχνίδια. Το Iron Blade είναι ένα από αυτά και αποτελεί ένα εξαιρετικό RPG σε μεσαιωνικό στυλ. Βρισκόμαστε στη μεσαιωνική Ευρώπη όπου ο διάολος έχει βαλθεί να καταλάβει τη Γη και σκοπός μας είναι φυσικά να αποτρέψουμε τα σχέδιά του. Θα τα καταφέρουμε με το σπαθί μας στην κυριολεξία και με μαγικές ικανότητες τις οποίες πρέπει να αποκτήσουμε και να εξελίξουμε. Είναι ένα πολύ καλό multiplayer RPG, το οποίο πρέπει να δοκιμάσει ο σωστός Android gamer.

Αν είστε έτοιμοι για κάψιμο, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter