Τα πέντε καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε και λατρέψαμε αυτό το μήνα στο Android


To gaming στο Android έχει αρχίσει να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, προσφέροντάς μας μία mini παιχνιδομηχανή, ιδιαίτερα σε όσους έχουμε αποκτήσει κάποιο Android TV-Box. Σήμερα λοιπόν έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια που ξεχωρίσαμε και θεωρούμε "must" για τον casual gamer του Android, που θέλει να διευρύνει τις επιλογές του.

Infinity Loop

Το Infinity Loop είναι από αυτά τα παιχνίδια που σου διώχνουν το άγχος και γεμίζουν οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου. Σκοπός είναι να περιστρέψουμε τα σχήματα που βλέπουμε στην οθόνη και να τα ενώσουμε μεταξύ τους, αλλά υπάρχει και ένα αντίστροφο mode στο οποίο πρέπει να κάνουμε το αντίθετο! Έχει άπειρες πίστες, δεν έχει χρόνο για να σε πιέζει και σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις και να μοιραστείς τα δικά σου level.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Bully: Anniversary Edition

Το Bully είναι ένα γνωστό παιχνίδι στους κύκλους των gamer, καθώς έχει κυκλοφορήσει παλιότερα στις κονσόλες. Φαντάσου ένα Grand Theft Auto με τον ήρωα να είναι ένας μαθητής σχολείου, που δεν είναι και το καλύτερο παιδί εδώ που τα λέμε. Τρελό σενάριο με αποστολές που μπορούν να οδηγήσουν μόνο στην αποβολή, στην αιώνια μάχη μαθητή - δασκάλου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε με 6,99€ στο Play Store και καλύτερα να το απολαύσετε σε ένα Android TV box.


1979: Revolution

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολυβραβευμένο και ξεχωριστό σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στο κινητό μας. Πρόκειται για ένα adventure σε στυλ ταινίας όπου θέμα του είναι ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη στο Ιράν στα τέλη του '70. Παίρνουμε το ρόλο του Reza, ενός δημοσιογράφου που καλύπτει τα γεγονότα της εποχής με μοναδικό του όπλο τη φωτογραφική του μηχανή. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε την επανάσταση που επίκειται, αλλά πρέπει παράλληλα να σκεφτούμε και τη δική μας επιβίωση. Εκτός από το story ξεχωρίζουν τα μοναδικά pop-art γραφικά που θυμίζουν comic.

Θα το βρείτε με 5,99€ στο Play Store.



F1 2016

Για τους λάτρεις της ταχύτητας που θέλουν παιχνίδια επιπέδου κονσόλας, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το F1 2016. Το επίσημο παιχνίδι της Formula 1 έφτασε στο Android και μας δίνει τη δυνατότητα να μπούμε στην αγαπημένη μας ομάδα και να την οδηγήσουμε στην κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τρομερό για Android TV box, αλλά και ιδιαίτερα βαρύ οπότε αν έχετε μέτρια συσκευή, δοκιμάστε το πριν αγοράσετε.

Κοστίζει 9,99€ στο Play Store.



Dawn of Titans

Τέλος για τους πολεμοχαρείς της παρέας, αυτό το μήνα δοκιμάσαμε το εξαιρετικό Dawn of Titans. Πρόκειται για ένα ένα action - strategy παιχνίδι, στο οποίο καλείσαι να οδηγήσεις το στρατό σου σε μάχες που θα σου αποφέρουν νέα εδάφη. Μικρή λεπτομέρεια οι τεράστιοι γίγαντες που έχουμε υπό τις προσταγές μας και είναι το αλατοπίπερο σε κάθε μάχη. Έχει τρομερά γραφικά και online δυνατότητες για να παίξουμε παρέα με τους φίλους μας.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter