Το Sony Xperia X έφτασε επίσημα στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 629 ευρώ


Είδαμε πριν από κανένα δίμηνο πώς η Sony έκανε την ανανέωσή της, καταργώντας τη σειρά Xperia Z, που αποτελούσε τις ναυαρχίδες της. Παράλληλα μας παρουσίασε όμως τη σειρά Xperia X, που είναι πλέον η πιο πολύπλευρη σειρά συσκευών της, με την πρώτη από αυτές να βρίσκεται πλέον στα ελληνικά καταστήματα. To Sony Xperia X είναι η μεσαία συσκευή της σειράς και η επίσημη ενδεικτική τιμή λιανικής του, είναι τα... 629 ευρώ! Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Αθήνα, 24 Μαΐου 2016 Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) ανανεώνοντας το Xperia TM brand λανσάρει το νέο Xperia X smartphone στην ελληνική αγορά.

Η σειρά Xperia X εκφράζει το νέο όραμα του brand, προσθέτοντας νέες πτυχές έξυπνης τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα δημοφιλή και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά του Xperia όπως: η κάμερα, η μπαταρία και ο σχεδιασμός, για να κάνουν την καθημερινότητα πιο «έξυπνη» και εύκολη.


Να προβλέψεις το απρόσμενο είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο – η νέας γενιάς κάμερα Xperia πηγαίνει την αυθόρμητη λήψη φωτογραφίας σ’ ένα άλλο επίπεδο, επιτρέποντας σας να φωτογραφίσετε με ακριβή εστίαση, ακόμα και για τις λήψεις τελευταίας στιγμής. Το ολοκαίνουργιο Predictive Hybrid Autofocus στο Xperia X, το οποίο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους τεχνικούς των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α™ Sony, σας επιτρέπει να επιλέξετε το αντικείμενο που θέλετε και έπειτα προβλέπει την κίνηση του, ώστε να μπορέσετε να αιχμαλωτίσετε την κίνηση με τέλεια εστίαση, χωρίς να έχετε θολό αποτέλεσμα.

Τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά απαιτούν και μια αντίστοιχης διάρκειας μπαταρία και γι’ αυτό, η σειρά Xperia X ενσωματώνει την έξυπνη διαχείρισημπαταριάς της Sony, ώστε να αποδίδει διάρκεια αναμονής έως και δύοημέρες. Έτσι θα συνεχίζει η λειτουργία του τηλεφώνου σας για περισσότερο από μία φόρτιση. Όχι μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά σε ένα smartphone, η Sony σε συνεργασία με τη Qnovo ενσωμάτωσε την τεχνολογία “adaptive charging”, με αποτέλεσμα η ζωή της μπαταρίας να διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο. Κάθε συσκευή έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της, μέσω του επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 650 (του Xperia X).


Στη λογική του ομοιόμορφου σχεδιασμού, οι σχεδιαστές της Sony έψαξαν γιατα πιο ποιοτικά υλικά, φτιάχνοντας ένα smartphone που ταιριάζει πολύ καλά στην παλάμη του χρήστη. Κάθε συσκευή της σειράς X φέρει οθόνη από καμπυλωτό γυαλί που περιβάλλεται από ένα στρογγυλό πλαίσιο κάνοντας το smartphone πολύ άνετο στο χέρι.

Το Xperia X διαθέτει μια ποικιλία από αντίστοιχες θήκες και λανσάρεται σε τέσσερα κομψά φινιρίσματα: λευκό, μαύρο γραφίτη, χρυσό λάιμ και ροζ χρυσό. Το νέο Xperia X θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τη Δευτέρα 30 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Λιανικής, στην προτεινόμενη τιμή των 629€.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter