Score Hero: Παίξε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου αλλιώτικο από ότι έχεις συνηθίσει


Τα παιχνίδια ποδοσφαίρου στο Android και γενικότερα σε συσκευές με οθόνη αφής ήταν πάντα μεγάλες αποτυχίες. Ο λόγος είναι ο χειρισμός ο οποίος είναι περίπλοκος και αν δεν έχουμε χειριστήριο, πολλές φορές αδύνατος. Μέχρι που εμφανίστηκε το Score Hero, ένα εναλλακτικό παιχνίδι που μοιάζει πιο πολύ με puzzle, παρά με ποδόσφαιρο.

Στο Score Hero παρακολουθούμε την πορεία του παίκτη μας και της ομάδας του, μέσα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων. Αντί να παίζουμε ολόκληρο το βαρετό αγώνα, μας δίνεται η δυνατότητα να κρίνουμε την αναμέτρηση βάζοντας το χεράκι μας μόνο στις καλύτερες φάσεις της ομάδας. Βλέπουμε και παίζουμε στην ουσία τα highlight δηλαδή!

Σε κάθε αγώνα ο σκοπός μας είναι διαφορετικός, καθώς είτε πάμε για τη νίκη και τη σωτηρία της κατηγορίας, είτε για μια απλή ισοπαλία που θα μας δώσει έναν ακόμη πόντο στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δίνουμε πάσες και σουτάρουμε, απλά σέρνοντας το δάχτυλό μας στην οθόνη για να καθορίσουμε την πορεία της μπάλας και έτσι ψάχνουμε ουσιαστικά τη σωστή διαδρομή για να φτάσουμε στο τέρμα.


Κάθε αποτυχημένη προσπάθεια μας στοιχίζει λίγη από την ενέργειά μας, την οποία μπορούμε να γεμίσουμε περιμένοντας λίγα λεπτά ή ξοδεύοντας πραγματικά χρήματα. Στο τέλος κάθε αγώνα παίρνουμε αστέρια που αντιστοιχούν σε μικρά κατορθώματα που κάναμε εντός του αγωνιστικού χώρου, τα οποία είναι εξαιρετικά πολύτιμα, γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στις επόμενες σεζόν.

Διαθέτει 360 επίπεδα μέχρι στιγμής, έχει όμορφα 3D γραφικά και γενικά είναι μία πρωτότυπη εμπειρία που σε κρατάει κολλημένο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και σιγουρευτείτε ότι θα τσεκάρετε και τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας, τα οποία έχουν την ίδια λογική και είναι εξίσου ωραία.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter