Letv LeVR Cool1: Ένα από τα φθηνότερα αλλά ποιοτικά VR headset που κυκλοφορούν εκεί έξω


Η εικονική πραγματικότητα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ της μόδας μετά την κυκλοφορία του Google Cardboard που μας πρόσφερε μία φθηνή λύση και θα εκτοξευτεί φέτος που οι Κινέζοι ασχολούνται σοβαρά μαζί της. Αυτό γιατί πολύς κόσμος περιμένει για να αγοράσει ένα πραγματικά ποιοτικό και φθηνό headset, κάτι που μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν, με τη Letv να είναι η πρώτη εταιρία που κάνει ένα σοβαρό βήμα στην κατηγορία.

Ο λόγος για το LeVR Cool1 ένα πλαστικό και όχι χάρτινο headset σαν το Cardboard, από τη Letv που μας έχει προσφέρει φέτος μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα της Ασίας. Η Letv λοιπόν δημιούργησε για εμάς ένα συμπαγές κέλυφος στο οποίο μπορούμε να βάλουμε οποιαδήποτε συσκευή έως 5,5 ίντσες για να δούμε 3D ταινίες, βιντεάκια από το YouTube, να παίξουμε παιχνίδια και να κάνουμε ότι άλλο κυκλοφορεί στο Cardboard. Έχει το δικό του strap για να στέκεται σα κράνος στο κεφάλι μας, διαθέτει ρυθμιζόμενους φακούς για να ταιριάζει σε όποιον το χρησιμοποιεί και η γωνία θέασης φθάνει τις 90 μοίρες, αλλά το μεγάλο του προσόν είναι η τιμή του.


Αν το συγκρίνουμε με το Samsung Gear VR των 100 ευρώ και το πολυδιαφημισμένο Homido VR των 70 ευρώ που πρόσφατα μας έφερε το Public, τα 34 ευρώ που κοστίζει το LeVR είναι πραγματικά μία πολύ καλή τιμή. Κυκλοφορούν βέβαια αρκετά άλλα κινέζικα VR headset σε παρόμοιες τιμές αλλά η Letv είναι από τις εταιρίες που μας έχουν αποδείξει ότι αξίζει να τις προτιμήσουμε.


Μπορείτε να το αποκτήσετε άμεσα από το GearBest αλλά η αποστολή του θα γίνει μετά τις 20 Ιανουαρίου, καθώς βρίσκεται σε προπαραγγελία. Άλλο ένα ωραίο παρελκόμενο εξάρτημα για το κινητό μας, που μπορεί να γίνει και δώρο.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες