Η μόδα της selfy έχει τελειώσει, πλέον βγάζουμε 3D φωτογραφίες με το Seene!


Ζούμε στην εποχή της φωτογραφίας και σε όποιο κοινωνικό δίκτυο κι αν μπεις θα δεις παντού φάτσες, φαγητά, τοπία και κάθε λογής αντικείμενο που μπορεί να εξιτάρει το φωτογράφο. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αν ψάχνεσαι να διαφοροποιηθείς από τους υπόλοιπους, χρησιμοποίησε το Seene την εφαρμογή που θα σου δημιουργήσει ένα τρελό άλμπουμ με 3D φωτογραφίες!

Πέρασαν οι εποχές που αγοράζαμε κινητά με διπλή κάμερα (HTC Evo 3D) για να βγάλουμε 3D φωτογραφίες, καθώς πλέον όλα γίνονται μέσω λογισμικού. Με το Seene λοιπόν φωτογραφίζουμε το αντικείμενο που θέλουμε, στη συνέχεια κινούμαστε αργά προς μία κατεύθυνση και η εφαρμογή κάνει όλα τα υπόλοιπα. Το αποτέλεσμα; Πανέμορφες 3D φωτογραφίες οι οποίες διαθέτουν πολλές οπτικές γωνίες και πραγματικό βάθος!


Το Seene μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα 3D άλμπουμ φωτογραφιών, τις οποίες μπορούμε να επεξεργαστούμε με φίλτρα αλλά και να μοιραστούμε με τους φίλους μας. Οι φωτογραφίες είναι προσβάσιμες μόνο μέσω της εφαρμογής και έτσι αν θέλουμε να τις στείλουμε σε κάποιον που δεν τη χρησιμοποιεί, υπάρχει η επιλογή δημιουργίας βίντεο ή gif αρχείου, που θα του δώσει τη δυνατότητα να τις απολαύσει. Ακόμα όμως και αν δεν έχουμε διάθεση να βγάλουμε φωτογραφίες, μπορούμε να χαζέψουμε σε αυτές που περιέχει ήδη το Seene, οι οποίες προέρχονται από άλλους χρήστες σαν εμάς που θέλουν να τις μοιραστούν δημόσια.


Είναι μία πολύ πρωτότυπη και διαφορετική εφαρμογή που αξίζει να έχουμε στη συσκευή μας και σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε τις φωτογραφίες μας μέχρι σήμερα. Υποστηρίζει ακόμη και την προβολή μέσω Google Cardboard και νομίζω ότι το βίντεο τα λέει καλύτερα από το γραπτό λόγο.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες