Η CyanogenMod υποστηρίζει πλέον και τη σειρά Android One, ετοιμαστείτε για κινέζικα port


Η CyanogenMod επεκτείνεται και μας δείχνει γιατί θεωρείται η καλύτερη Android ROM στον κόσμο, προσθέτοντας από σήμερα στις υποστηριζόμενες συσκευές της, τη σειρά Android One της Google. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε, αλλά είχαμε και τις αμφιβολίες μας κυρίως διότι οι συγκεκριμένες συσκευές διαθέτουν επεξεργαστή της Mediatek με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά τη ROM πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, καθώς διευρύνει τη γκάμα των υποστηριζόμενων συσκευών της, προσφέροντάς μας μία ακόμη εναλλακτική σε περίπτωση που δε θέλουμε την επίσημη ROM της Google. Το καλύτερο όμως είναι ότι μέσω αυτής της ROM είναι ευκολότερο να αναβαθμιστούν και όλες οι κινέζικες συσκευές με τον ίδιο επεξεργαστή (ΜΤ6582) που κυκλοφορούν αυτή την εποχή, αντιγράφοντας τα επίσημα Android One τηλέφωνα.

Αν λοιπόν έχετε μία από αυτές τις συσκευές όπως για παράδειγμα το THL T6S ή το ευρωπαϊκό HTC Desire 320, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα port.

Σχόλια

  1. Ερωτηση εχει βγει για το gs3 neo gt i9301i cm 11 καθως και 12 γνωριζετε αν ειναι καλη και σταθερη;μπραβο ομως στους πρωγραμματιστες η cyanogen επιβαιβαιωνει για μια ακομα φορα οτι εχει της καλυτερες rom ειδου οτι ασχολειται και με υποδεεστερς εκδοσεις κινητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω ότι υπάρχει επίσημη αλλά όλο και κάτι θα βρεις στο XDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Chris δεν μπορω να φλασαρω τη stock rom σε ενα samsung GT-S5360 Y με το odin και νομιζω ολα ειναι σωστα.Εχω κλειστα antivirus -τειχος προστασιας σωστα usb drivers και αναγνωριζει σωστα τη συσκευη.Δοκιμασα με διαφορες εκδοσεις odin και ξεκιναει σωστα με ολες αλλα στο τελος βγαζει FAIL..Το αρχειο tar εδω ειναι 1 στο PDA και αγνοουμε τα CSC PHONE BOOTLOADER..που μπορει να ειναι το λαθος chris?? ID:0/005>Added - OSM>Enter Cs for MD5 -OSM:>CheckMD5 Do not unplug the cable -OSM:>Please wait -OSM>S5360 .....κ.λ.π- OSM:>Chekng finished Sucessfully - OSM:>Leave CS - ID:0/005 Odin v3engine - ID:0/005File analysis - ID:0/005 Setup Connection -...μετα 2-3 λεπτα fail γιατι ?διαδικασια που την εχω κανει πολλες φορες χωρις τετοιο προβλημα chris μου σπασε τα νευρα..Καμια ιδεα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω δυστυχώς. Δοκίμασε άλλο firmware.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου εξηγησω.Το firmware απο sammobile δεν μπορει να φλασαρει το stock rom gt-s5360 Y(το συγκεκριμενο tar εχει μονο pda & δεν το φλασαρει δυστυχως, το gt-s5360 θελει&τα 4)...Μπηκα στο xda και λενε το ιδιο(ειχε link το xda αλλα αποσυρθηκε)..Χρειαζεται αρχειο που να περιεχει και τα 4(PDA-PHONE-CSC-BOOT)..Και δεν υπαρχει πλεον πουθενα...Το βρηκα καπου αλλα δεν εμπιστευομαι το site αυτο για download & ζηταει και καρτα....Αν ξερεις καποιο link μπορεις να μου το δωσεις?ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από το sammobile όχι δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter