Η Paranoid Android προσθέτει χαρακτηριστικά του material desing του Android L με τo 'Dynamic System Bars'


Στη νέα έκδοση του Android θα δούμε για πρώτη φορά το πολυσυζητημένο material design, μία νέα προσπάθεια για να γίνει το Android ομορφότερο και με πιο ενοποιημένο design. Μέρος αυτής της "επανάστασης" είναι και οι χρωματισμοί των status και navigation bar, οι οποίες θα λαμβάνουν το χρώμα της εκάστοτε εφαρμογής.

Οι... βιαστικοί προγραμματιστές της Paranoid Android, έκαναν και πάλι το θαύμα τους και στην έκδοση 4.6 Beta1 της ROM πρόσθεσαν το Dynamic System Bars, ένα χαρακτηριστικό που είναι ακριβώς αυτό που περιγράφουμε. Με τη βοήθειά του λοιπόν, η επάνω και η κάτω μπάρα της συσκευής μας θα είναι πλέον τελείως διάφανες, παίρνοντας το χρώμα της εφαρμογής που βρίσκεται στο προσκήνιο. Η νέα αυτή λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε όλες τις εφαρμογές, ενώ θα προσέξετε ότι σε μερικές περιπτώσεις οι χρωματισμοί είναι παρόμοιοι αλλά όχι ίδιοι.


Η λειτουργία είναι αρκετά πρώιμη και συνοδεύεται από τα ανάλογα bug, έτσι προτείνουμε να τη δοκιμάσετε αλλά όχι να την κρατήσετε προς το παρόν. Πάντως για άλλη μια φορά η Paranoid μας αποδεικνύει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη ROM. Bravo!

Σχόλια

  1. Η έκδοση αυτή να αναφέρω δεν έχει κανένα θέμα άμα κλείσεις το Dymamic System Bar. Το DSB είναι το μόνο πρόβλημα(σε θέμα lag κυρίως και μπαταρίας) προς το παρόν στην έκδοση Beta 4.6 Beta 1.

    Υ. Γ. : ωραία screenshots Doc :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και όφειλα να σε ρωτήσω, thanks για τα screenshot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα χαίρομαι που βοήθησα έμμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντικειμενικά τώρα, ωραίες οι αναβαθμίσεις τους, καλές και οι τιμές, αλλά γιατί τέτοια μπαταρία στο MOTO X ??? Μπαταρία 2300mAh σε Οθόνη 5.2" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια γνώριζαν και για το προηγούμενο μοντέλο αλλά ο κόσμος φώναζε και τα επέστρεφε πίσω. Η τεχνολογία που εφάρμοσαν με τους πυρήνες δεν απέδωσε καρπούς αναμενόμενους. Εκτός και εάν βασίζονται στο επερχόμενο android L και την αυτονομία που εικάζεται ότι θα φέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά μπροστά είναι τα ηχεία στο moto g.. καμιά φορά οι φήμες επιβεβαιώνονται. Πάντως ο ανταγωνισμός τώρα θα είναι σκληρός γιατί βλέπω άρχισαν και οι άλλες εταιρίες να δίνουν προσοχή στα φτηνότερα μοντέλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα,εχω το SAMSUNG NOTE 3 (Made in Korea) Αριθ. Μοντ. SM-N9005, Hardware mt6589, δεν ξερω τι συνεβει και δεν μου δειχνει το IME τις συσκευης και δεν βλεπει και την sim , μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω; το εχω ενα μηνα τωρα και απο την μερα που το πηρα καθε 1-2 μερες εμπαινε σε λειτουργια ενα προγραμμα (MTK LOG) και μου εκανε συνεχεια επανεκινησεις μεχρι που το ξαναγυρναγα σε εργοστ. ρυθμισεις (επαναφορα). Τι να κανω; μηπως θελει ρουταρισμα; (Ειμαι ασχετος με τα Androit)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πήγαινε στον dialer και πάτα *#06#. Αν σου απαντήσει "Invalid IMEI" Κάνε αυτό για να το διορθώσεις: http://www.doctorandroid.gr/2014/04/invalid-imei-mediatek.html

    Πάντως δεν είναι Samsung η συσκευή σου από ότι καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά απλά RESPECT. Μην τα ισοπεδώνω και όλα. Και αναφέρομαι και στα 3 μοντέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστω για την απαντηση Chris K ,δοκιμασα να βαλω το ιμει συμφωνα με τις οδηγιες απο το λινκ αλλα μου γραφει: (βλ.εικ.) τι να κανω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασες απλά να βάλεις το IMEI σε εισαγωγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εβαλα τα εισαγωγικα και παλι το ιδιο κανει.....μηπως αν προσεξεις την εικονα που εστειλα πριν, εχει το Radio state:Radio off μηπως φταιει αυτο? και αν ναι,τι κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιθανότατα αυτό θα διορθώσει η αποθήκευση του IMEI. Όπως και να έχει δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο από αυτό τον οδηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γνωριζουμε για Gnex, σε ποια εκδοση τρεχει?
    στην kitkat ή jb?
    αν ειναι στην Kitkat, ειναι stable ή εχουν τιποτα προβληματακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter