Motorola Moto G 2014: Έφτασε επίσημα στην Ελλάδα στα 199€


Δεν προλάβαμε να το χορτάσουμε στην παρουσίασή του πριν λίγες ημέρες και το νέο Moto G πωλείται ήδη στην Ελλάδα, επίσημα! Την έκπληξη μας επιφύλαξαν τα καταστήματα Public τα οποία διαθέτουν αποκλειστικά το πιθανολογούμενο νέο best seller της χρονιάς, στην... καλούτσικη τιμή των 199€.

Η διαθέσιμη συσκευή είναι στα 8GB αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει και έκδοση στα 16GB), είναι dualSIM, ενώ διαθέτει και την πολυπόθητη για πολλούς θύρα microSD. Πωλείται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι σχεδόν ίδια σε σχέση με το περσινό Moto G, το οποίο θα υποστεί πτώση τιμής και συνεχίζει να είναι μία εξαιρετική αγορά για τον καθένα.

Πέρα από το Moto G όμως, η είδηση είναι η ταχύτητα εισαγωγής και διάθεσής της! Μακάρι να βλέπουμε όλες τις συσκευές στην Ελλάδα από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τους. Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν, τσιμπήστε το.

Σχόλια

  1. παιδια εκανα root στο xperia z2 και μολις εκανα reboot system ,φορτωνει κανει ενα ηχο στο φορτωμα και ξανα restart!!! TI NA KANV? ΤΟ ΜΡΕΨΟΩΕΡΥ ΜΟΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΩς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκίμασε στο recovery να κάνεις όλα τα wipe. Αλλιώς άλλαξε rom.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα θελω βοηθεια.πηρα ενα lenovo a916 απο κινα γεματο κινεζικες εφαρμογες κ χωρις ελληνικη γλωσσα συστηματος.να κανω root με framaroot.ειμαι εντελως ασχετη κ θελω να μαθω οταν κανω root πως αφαιρω κινεζικες κ πως περναω ελληνικα.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοκίμασε το framaroot, το kingoroot και το root genius που είναι και τα πιο εύκολα. Να προσθέσεις ελληνικά είναι αδύνατον και θα πρέπει να αλλάξεις ROM.

    Τώρα για να αφαιρέσεις τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, θα πρέπει να διαγράψεις το apk τους από το "system/app". Πληροφορίες εδώ: http://www.doctorandroid.gr/2014/04/remove-bloatware-es-file-explorer-android.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ρωτησω κ κατι αλλο.αν κανω ολα τα παραπανω θα μπορω να περασω play store (που επισης δεν εχει αν κ το ειχα παραγγειλει οπως κ root) αλλα κ αλλες εφαρμογες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ψάξει για root ενός καινούργιου Samsung SM-G130H, είναι διπλής sim, android 4.4.2 αριθμός κατασκευής ...XUOANG3. Είναι ένα φτηνό κινητό (περ. 70€), καινούργια κατασκευή.

    Έχετε να προτείνετε κάποιον γενικό τρόπο root αυτής της συσκευής; Δεν βρίσκω να υπάρχει τίποτα συγκεκριμένα για αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκίνα με Towelroot, KingoRoot και Root Genius που είναι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω ενα jiayu g3c το πηρα απο Κινα, εχει μεσα το super user , κατεβασα το root checker και μου λεει οτι το τηλεφωνό μου ειναι rootαρισμενο. Κατεβασα το mobileuncle tools κανω recovery update και οταν μου γραφει reboot in recovery mode και παταω ok δεν μπαινει στο recovery mode γιατι θελω να αλλαξω την rom με μια καινουργια εκδοση. Τι κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι κάνει δηλαδή όταν το πατάς; Που πηγαίνει;

    Μπορείς με το MTK Droid Tools να κάνεις reboot σε recovery αλλά και να κάνεις backup το κινητό σου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση της ROM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter