Ψάχνεις για δουλειά; Οργανώσου με το Crisis Mate!


Θα χρησιμοποιήσω μία φράση κλισέ αλλά η αγορά εύρεσης εργασίας είναι ένας πραγματικός στίβος. Το άγχος και το τρέξιμο από συνέντευξη σε συνέντευξη μπορεί πραγματικά να σε εξουθενώσει και να σε απογοητεύσει. Όλα όμως γίνονται ευκολότερα όταν είμαστε καλά οργανωμένοι και το Crisis Mate είναι μία πρώτης τάξεως εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε.

Το Crisis Mate μας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με μία θέση εργασίας που μας ενδιαφέρει από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την τελευταία. Ξεκινάμε εισάγοντας τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές μας σε αυτό μέσω του ενσωματωμένου file manager Που διαθέτει και αμέσως είμαστε έτοιμοι να επισκεφτούμε όλα τα γνωστά site ευρέσεως εργασίας από την Android συσκευή μας.


Μόλις εντοπίσουμε μία θέση που μας ενδιαφέρει, στο σημείο που θα μας ζητήσει η σελίδα να ανεβάσουμε το βιογραφικό μας επιλέγουμε το "Crisis Mate" και θα μας εμφανίσει όλες τις επιστολές που έχουμε αποθηκεύσει σε αυτό (το ίδιο μπορεί να γίνει και στην επισύναψη αρχείων μέσω email). Μόλις γίνει αυτό η εφαρμογή θα μας ζητήσει να εισάγουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να θυμόμαστε περί τίνος πρόκειται, τις οποίες αποθηκεύει στο ημερολόγιό μας. Το ημερολόγιο είναι το άλφα και το ωμέγα της εφαρμογής καθώς με τη βοήθειά του μπορούμε να παραμείνουμε οργανωμένοι και να έχουμε ειδοποιήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα για να κάνουμε "follow up" στα γραφεία με τα οποία επικοινωνήσαμε.

Είναι λοιπόν κάτι σαν το CRM του ανέργου και πραγματικά θα μας οργανώσει και θα μας αποβάλλει το περιττό άγχος για να μπορέσουμε να αφιερωθούμε σε αυτό που έχει αξία... τη δουλειά. Θα το βρείτε με 0,50€ στο Play Store και τέλος αξίζει να πούμε ότι στη δημιουργία του συμμετέχουν και δύο Έλληνες η Όλγα και ο Λευτέρης.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter