Καταργείται και η Συλλογή από την επίσημη ROM της Google!


 

Αφού η Google βάλθηκε να μας αποδείξει ότι το "καθαρό" Android είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή μας παρουσιάζουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές, η προσπάθεια εκφυλισμού του γίνεται κάθε μέρα και εντονότερη.

Τελευταίο "θύμα" αυτής της προσπάθειας είναι η εφαρμογή "Συλλογή", με την οποία μπορούμε να προβάλουμε εικόνες και βίντεο που έχουμε στη συσκευή μας. Στις νέες Google Edition συσκευές που ανακοινώθηκαν εχθές, φαίνεται πως η εφαρμογή λείπει και έχει αντικατασταθεί με το "Φωτογραφίες Google", μια εφαρμογή η οποία περιέχεται σε αυτή του Google+ (εγκαθιστώντας δηλαδή το Google+, λαμβάνουμε και αυτή). Φυσικά η Συλλογή θα παραμείνει στην AOSP εκδοχή του Android μαζί με τον Android browser ο οποίος ζει και βασιλεύει μέσω των custom ROM, αλλά το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής:

Προτιμούσαμε τις Nexus συσκευές για να αποφύγουμε το bloatware, τώρα που διαθέτουν 19 προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google μήπως χάνεται το πλεονέκτημά τους;


 
© 2012-2015 Dr. Android | Original theme design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff | Material design by Chris K.