ShadowArc: Θα χρειαστείς δύο εγκεφάλους για να το παίξεις!


Οι ιδέες των δημιουργών παιχνιδιών είναι πραγματικά άπειρες με το ShadowArc να αποτελεί άλλο ένα απλό αλλά ιδιαίτερα έξυπνο παιχνίδι στο Android. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας κύκλος, ένας δείκτης και να στραμπουλήξουμε το μυαλό μας για να το παίξουμε.

Χρησιμοποιούμε το δάχτυλό μας για να μετακινήσουμε το δείκτη στην περίμετρο του κύκλου όπου και θα πρέπει να αγγίξουμε τα φωτεινά τόξα που πλησιάζουν. Εύκολο, αλλά όταν οι δείκτες γίνουν δύο εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Δε χρειάζεται να σας πω περισσότερα αφού θα νιώσετε και μόνοι σας τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου να χωρίζονται και τα μάτια σας να αλληθωρίζουν καθώς προχωράτε στις πίστες!


Διαθέτει ένα σετ 15 επιπέδων όπου θα πρέπει να κερδίσουμε τα πολυπόθητα τρία αστέρια ενώ αν το τελειώσουμε υπάρχει πάντα και το "Endless mode" όπου παίζουμε όσο αντέξουμε. Αυτά στη δωρεάν έκδοση καθώς μπορούμε να αγοράσουμε και άλλα σετ μέσω in-app-purchase ή να προκαλέσουμε μερικούς φίλους μας από το Facebook για να πάρουμε δώρο το σετ. Καλό deal μου ακούγεται το δεύτερο.

Άλλο ένα πανέξυπνο παιχνίδι που θα μας κάνει παρέα τις δύσκολες ώρες απανταχού βαρεμάρας. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

  1. Να ρωτήσω κάτι off-topic.Όταν με το καλό τούτο τον αιώνα ολοκληρώσω το παιχνιδάκι μου θα μπορούσατε να κάνετε καμιά μίνι παρουσίαση εδώ στο Blog,έτσι για να το μάθει περισσότερος κόσμος.Γιατί φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι τρελοί σαν εμένα που μπαίνουν στο Blog 15 (χωρίς πλάκα!) φορές την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, πολύ ευχαρίστως φίλε Σάκη αλλά να αξίζει τον κόπο. Μου στέλνουν που και που κάτι παιχνίδια που θα με κυνηγούσατε αν τα έβγαζα.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα,από γραφικά και εφέ θα είναι ωραίο πάντως (όχι δεν είμαι ψώνιο!?!?).Βασικά το άλλαξα λίγο το σενάριο από αυτά που είχα πει πριν λίγο καιρό.Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα τρελό-κοσμο με χαρακτήρες παρόμοιους με του Minecraft.Βέβαια έτσι θα τελειώσω πιο γρήγορα και τα Animations θα είναι λιγάκι πιο εύκολα.Μέσα στην εβδομάδα θα ανεβάσω Screenshots εδώ:www.sakisprohd.blogspot.com.

      On-Topic
      Τζαμάτο τελικά το ShadowArc.Ήταν ότι πρέπει για να ξελαμπικάρει το μυαλό μου από τους προγραμματισμούς και τα Animations!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το παιχνίδι μου έχει σκοτώσει το μυαλό πραγματικά.
    Όταν μάλιστα το έπαιξα πρωί πρωί όταν ξύπνησα πόνεσε το κεφάλι μου.
    Τρομερό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter