Χρυσό μετάλλιο design και καινοτομίας για το HTC One στην Computex 2013


Είναι γνωστό ότι η HTC από την ίδρυσή της και μετά πρωτοπορεί και ρισκάρει κάθε χρόνο με νέες ιδέες στις mobile συσκευές. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το HTC Dream, το πρώτο Android τηλέφωνο; Το Sense UI, το πρώτο γραφικό περιβάλλον που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του χρήστη; Το Nexus One, το πρώτο Google τηλέφωνο; Το HTC First, το πρώτο Facebook τηλέφωνο; Η λίστα μακραίνει όσο αρχίζω και σκέφτομαι.

Δεν αποτελεί λοιπόν είδηση ότι το HTC One βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο design και καινοτομίας στην Computex 2013 που τρέχει αυτή την περίοδο στην Ταϊβάν. Και να ήταν ψέμματα; Δεν είδαμε κάτι καλύτερο και πιο τολμηρό σχεδιαστικά σε hardware αλλά και software από άλλο κατασκευαστή φέτος.

Μπράβο λοιπόν στην HTC. Ακολουθεί το δελτίο τύπου για περισσότερες πληροφορίες:

"Αθήνα, 11 Ιουνίου 2013 – Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, κέρδισε και πάλι τη διεθνή αναγνώριση για το νέο HTC One. Μετά το βραβείο της Ένωσης GSMA (Global System for Mobile Communications Association) για την καλύτερη νέα συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή Tablet, το Smartphone-ναυαρχίδα της HTC απέσπασε και το Χρυσό Μετάλλιο Design και Καινοτομίας της Computex Taipei 2013. Το βραβείο χορηγείται από το Συμβούλιο Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου της Ταϊβάν (Taiwan External Trade Development Council - TAITRA) από κοινού με το iF (International Forum Design) και αποτελεί τη μέγιστη διάκριση στα βραβεία design και καινοτομίας της Computex, ενώ απονεμήθηκε στην HTC από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ταϊβάν, Ma Ying-jeou.

Φέτος, μεταξύ των συνολικά 254 υποψηφιοτήτων προϊόντων που υποβλήθηκαν για εξέταση, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων συμφώνησε ότι «οι άκρως εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες κάνουν το νέο HTC One να ξεχωρίζει από τη μυριάδα των Smartphones αυτής της πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας προϊόντων. Το νέο HTC One είναι απόλαυση τόσο να το κρατάς και να το αγγίζεις, όσο και να το χρησιμοποιείς. Και είναι σίγουρα η καλύτερη από τις φετινές συμμετοχές».

«Η απονομή ακόμα μίας διεθνούς διάκρισης στο νέο HTC One καταδεικνύει πώς οι αποδεδειγμένες δυνατότητες της HTC στο design, τόσο όσον αφορά τον σχεδιασμό των προϊόντων, όσο και την εμπειρία που αυτά προσφέρουν στον χρήστη, δίνει μια νέα προοπτική στον κλάδο» δήλωσε ο Ben Ho, Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της HTC. «Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψίστης ποιότητας.»

Το νέο HTC One απέσπασε το βραβείο της GSMA για το “Καλύτερο τηλέφωνο, συσκευή ή Tablet κινητής τηλεφωνίας”. Βραβεύθηκε επίσης από το Tech Radar ως το “Καλύτερο τηλέφωνο του MWC” και ως το “Καλύτερο της εκδήλωσης”, αλλά και από το Mobile Geek, ως το “Καλύτερο Smartphone”.

Σχετικά με την HTC
Ιδρυθείσα το 1997, η HTC Corp. (HTC) έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβευμένων συσκευών και πρωτιών στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC καταρρίπτει τα συμβατικά όρια του σχεδιασμού και της τεχνολογίας για να δημιουργήσει προϊόντα που προσφέρουν καινοτόμες και προσωπικές εμπειρίες στους χρήστες σε όλον τον κόσμο. Η γκάμα προϊόντων της HTC περιλαμβάνει Smartphones και Tablets με την υποστήριξη της εμπειρίας χρήστη HTC Sense®. Η HTC είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ταϊβάν (TWSE: 2498). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com."

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter