Το Google Navigation λειτουργεί πλέον και στην Ελλάδα!!!


Με ένα σύντομο δελτίο τύπου η Google Ελλάς μας ανακοίνωσε σήμερα μετά βαΐων και κλάδων ότι η πιο άχρηστη εφαρμογή στο Android μέχρι σήμερα, η Πλοήγηση της Google λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Δελτίο Τύπου
Σήμερα η Google ανακοινώνει το επόμενο βήμα για την εφαρμογή των Χαρτών Google για κινητά στην Ελλάδα: Την διαθεσιμότητα της Πλοήγησης στους Χάρτες Google για τα κινητά που τρέχουν Android 2.2 (ή παραπάνω) και iOS 5.1 (ή παραπάνω). Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) είναι ένα διαδικτυακό σύστημα πλοήγησης ή αλλιώς σύστημα «satnav» που παρέχει φωνητικές οδηγίες καθοδήγησης και προστίθεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της εφαρμογής των Χαρτών Google για κινητά.

Η δωρεάν εφαρμογή Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) χρησιμοποιεί την σύνδεση στο Ίντερνετ μέσω κινητού τηλεφώνου για να παρέχει τους πιο πρόσφατους χάρτες και οδηγίες καθοδήγησης. Το εργαλείο πλοήγησης της Google ενημερώνεται τακτικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τους Χάρτες Google, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google χτίστηκε από το μηδέν ως ένα διαδικτυακό σύστημα GPS, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις τοποθεσίες που τους ενδιαφέρουν. Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η Πλοήγηση στους Χάρτες Google επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) υιοθετεί πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ορόσημων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:
  • Ευκολία στη χρήση: Η Google βρίσκει τον προορισμό σας: Απλά πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) το βρίσκει, ακριβώς όπως όταν κάνετε αναζήτηση στους Χάρτες Google. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη διεύθυνση. Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται, και διφορούμενες ερωτήσεις εμφανίζουν πολλαπλά αποτελέσματα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το σωστό.
  • Είναι πάντα ανανεωμένο: Δεν χρειάζονται συνεχείς ανανεώσεις – έχετε πάντα πρόσβαση στους πιο πρόσφατους χάρτες και επιχειρήσεις. Όντας συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο έχετε πάντα πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα των Χαρτών Google. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναβαθμισμένους χάρτες ή να ενημερώσετε τη συσκευή σας.
  • Είναι δωρεάν με το smartphone σας: Όπως και οι Χάρτες Google, έτσι και η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) είναι δωρεάν. (Σημείωση: Οι χρεώσεις του πακέτου δεδομένων για σύνδεση στο διαδίκτυο εξακολουθούν να ισχύουν). Επιπλέον, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται μέσω τηλεφώνου, δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον συσκευή.
  • Βήμα προς βήμα, πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση: Δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάξετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για να ακολουθήσετε τη διαδρομή, μπορείτε απλά να ακούσετε τις οδηγίες.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) για κινητά έρχεται μετά από μια σειρά προϊόντων της Google που έχουν διατεθεί στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας Transit.

Για να αποκτήσετε την Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta), αναζητήστε και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση των Χαρτών Google στο Google Play ή το Apple App Store.

Σχόλια

  1. Απλά κορυφαίο!!! Ευχαριστώ πολύ μου έλυσε πραγματικά τα χέρια! Μετά την αλλαγή μου σε galaxy S4 από live with walkman η πληρωμένη άδεια που είχα για το co pilot live δεν δούλευε και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω άλλα 40 €... Thanks Chris!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους!! Αυτό το navigon μου έχει ρουφήξει το αίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter