Daddy was a thief: Κάν' τα όλα γης μαδιάμ!


Ο σύζυγος της Ειρήνης και πατερούλης της Μάρθας απολύθηκε από την δουλειά του. Το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό για να γλιτώσει την γκρίνια της οικογένειας ήταν να γίνει κλέφτης. Δεν στέκει, αλλά συνέχισε να διαβάζεις. Έτσι λοιπόν αγόρασε το "Πώς να γίνεις κλέφτης (για αρχάριους)", το έριξε στο διάβασμα και ξεκίνησε τις βρωμοδουλειές.

Για να μην σε ταλαιπωρώ άλλο, το παραπάνω τραγικό concept αποτελεί την τελευταία δημιουργία της Rebel Twins που είναι το "Daddy was a thief". Η συνταγή "ότι να 'ναι" σεναρίου και καταπληκτικής υλοποίησης, δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα time killer παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Ο χειρισμός του είναι αρκετά δύσκολος, γι αυτό και θα προσπαθήσω να σου τον αναλύσω. Με χειρονομία προς τα πάνω, ο μπαμπάκος πηδάει. Με χειρονομία προς τα κάτω, ο μπαμπάκος πηδάει και καταστρέφει οτιδήποτε βρει κατά την προσγείωση του. Αυτό. Τέλος. Ταυτόχρονα μπορείς να βάφεις τα νύχια σου ή να συμπληρώνεις ένα κουπόνι στοίχημα.


Ο ήρωάς μας ξεκινάει από την ταράτσα ενός κτιρίου και κατεβαίνει. Στην πορεία του θα συναντήσει super μπανιέρες, χρηματοκιβώτια, καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες, τηλεοράσεις, πυραύλους, μαγικά φίλτρα που θα τον κάνουν Hulk και έχει να αντιμετωπίσει κατευθυνόμενα βλήματα, γιαγιάδες με τσαντάκια, αστυνομικούς με γκλοπ, άλλους συναδέλφους του με κουμπούρια, παππούδες με φονικά τηλεκοντρόλ, ακτίνες που θα τον συρρικνώσουν και laser που θα τον κάψουν.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να περάσεις όσους περισσότερους ορόφους μπορείς, να μαζέψεις νομίσματα και να πετύχεις υψηλό σκορ από τις καταστροφές που θα προξενήσεις κατά την κάθοδό σου. Το σκορ είναι για να το βλέπεις και να χαίρεσαι. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ορόφους που περνάς. Τα νομίσματα όμως, θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις αναβαθμίσεις και να τα ξοδέψεις σε power ups.


Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν. Μπορείς όμως να αγοράσεις νομίσματα για να επιταχύνεις την αναβάθμισή σου. Περιττό. Δεν σου λέω τίποτε άλλο. Εάν ψήθηκες, πάτα τον σύνδεσμο και θα με θυμηθείς: Play Store.



Συντάκτης: +Μητσaker

Σχόλια

  1. Πολύ διασκεδαστικό και εύκολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν εχεις μπαταρια και ελευθερο χρονο,δεν ξεκολλας ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXA Μόνο απο την περιγραφή σου θα το δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες