Clay Jam: Ένα αστείο παιχνίδι φτιαγμένο από πλαστελίνη!


Αν δε θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε με πλαστελίνες, ετοιμαστείτε να τις πιάσετε ξανά στα χέρια σας, χωρίς να τα λερώσετε αυτή τη φορά. Ήρθε το Clay Jam, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τρελό σενάριο που τα παιδιά σας σίγουρα θα λατρέψουν!

Σε μία φανταστική χώρα φτιαγμένη από πλαστελίνη, εμφανίστηκαν μία μέρα ένα σωρό τέρατα τα οποία τρέφονται από τι άλλο, από πλαστελίνη. Ο ήρωάς μας αναλαμβάνει να φέρει πίσω τους κατοίκους και να ανακατασκευάσει τους λόφους πλάθωντάς τους από την αρχή. Σε αυτή την αποστολή θα τον βοηθήσει μία μπλε μπάλα η οποία κυλάει στο λόφο και προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερη πλαστελίνη για να του τη φέρει. Όσο πιο μικρή είναι η μπάλα μας, τόσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε να απορροφήσουμε και το καλύτερο από όλα είναι ότι στο τέλος του λόφου, μας περιμένει το τέρας, το οποίο πρέπει να στείλουμε όσο πιο μακριά γίνεται χτυπώντας το! Τρελό αλλά πολύ ενδιαφέρον και εθιστικό.


Στόχος λοιπόν είναι να οδηγήσουμε τη μπάλα και να μαζέψουμε όσο περισσότερη πλαστελίνη μπορούμε, με προσοχή στο μέγεθος. Πριν τελειώσουμε την πίστα, έχουμε τη δυνατότητα να εκτοξεύσουμε το τέρας όσο πιο μακριά γίνεται, κερδίζοντας Power Play που θα μας βοηθήσουν στο σκοπό μας, ενώ αφού η πίστα τελειώσει μπορούμε να κατασκευάσουμε τους χαμένους κατοίκους και να αναβαθμίσουμε το λόφο, δίνοντάς μας περισσότερα πράγματα να μαζέψουμε στην επόμενή μας βόλτα η οποία θα διαρκέσει περισσότερο. Κάθε φορά που κατεβαίνουμε το λόφο, πρέπει να κάνουμε και κάποιες αποστολές, τις οποίες όταν τελειώσουμε μπορούμε να νικήσουμε το τέρας και να πάμε στον επόμενο λόφο.

Ο χειρισμός του είναι απλός αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατευθύνουμε τη μπάλα χαράσσοντας μπροστά της ένα αυλάκι και φαίνεται εύκολος αλλά δεν είναι, ιδιαίτερα όταν μπροστά μας βλέπουμε ένα σωρό μπαρμπαδέλια να χοροπηδάνε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε προς τα πού να πάμε, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουμε άλλα, μεγαλύτερου μεγέθους. Τα γραφικά του είναι παιδικά αλλά εξαιρετικά φτιαγμένα με τεχνική stop-motion από πραγματική πλαστελίνη, ενώ οι ήχοι είναι οι κλασικοί χαζοχαρούμενοι, που κάθε τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχει.


Είναι πολύ όμορφο, ανέλπιστα κολλητικό και αν αφήνετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιούν το tablet ή το smartphone σας, θα τους αρέσει πάρα πολύ. Ο δημιουργός του είναι η γνωστή εταιρία Zynga που μάθαμε από τα παιχνίδια στο Facebook, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ποιότητα του παιχνιδιού και διατίθεται δωρεάν.

Κατεβάστε το από το Google Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter