Need For Speed Most Wanted: Το εξαιρετικό racing παιχνίδι, ήρθε στο Android καλύτερο από ποτέ! [Βίντεο]


Γεννιέσαι, μπουσουλάς, περπατάς, οδηγάς! Αυτή η είναι η σωστή ροή των πραγμάτων για κάθε παιδάκι που θέλει να σέβεται τον εαυτό του. Επειδή λοιπόν την οδήγηση την έχουμε στο αίμα μας (τουλάχιστον τα αγοράκια), με χαρά σας παρουσιάζω το Need For Speed Most Wanted, τη νέα προσθήκη της EA Games στο Android.

Αρκεί να σας πω οτι το αγαπημένο μου racing παιχνίδι είναι πλέον αυτό και όχι το Real Racing 2! Δεν είναι το είδος του προσομοιωτή που αντιπροσωπεύει το RR2, αλλά έχει αυτή την άγρια ομορφιά των αγώνων τη νύχτα και των καταδιώξεων που πρώτα μάθαμε στο NFS Underground και το NFS III στους υπολογιστές μας. Επειδή λοιπόν τα  λόγια είναι φτώχεια, δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε παρακάτω για να το εξακριβώσετε και εσείς:


Φοβερά γραφικά και πολύ προσεγμένο gameplay καθώς μου άρεσε η λεπτομέρεια με το τιμονάκι που εμφανίζεται στο πλάι, αλλά μας δίνεται και η δυνατότητα να το χειριστούμε γυρίζοντας τη συσκευή μας σαν τιμόνι, αν δε ζαλιζόμαστε. Πολύ έξυπνο το ότι δεν έχει πλήκτρα στην οθόνη, για να μην παίρνουμε στιγμή τα μάτια μας από τη δράση ψάχνοντας να βρούμε αυτό το αναθεματισμένο το χειρόφρενο και τέλος το gesture που ενεργοποιεί το nitro είναι άκρως φυσιολογικό σαν κίνηση. Διαθέτει πολλούς και διαφορετικούς αγώνες, ένα σωρό πραγματικά αυτοκίνητα για να οδηγήσουμε και αν βαρεθούμε το single player, μπορούμε να ανταγωνιστούμε άλλους χρήστες κάνοντας login στο EA OriginΤο μόνο πράγμα που ίσως χρειάζεται να διορθωθεί είναι ο μονότονος ήχος του αυτοκινήτου την ώρα του αγώνα, ο οποίος καταντάει κουραστικός.




Η τιμή του είναι στα 6,75€ και δεν τη βρίσκω καθόλου υπερβολική σκεπτόμενος οτι θα δώσω 59€ για να το αποκτήσω στο PS3. Φυσικά δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά η ποιότητά του τα αξίζει καθώς δεν είναι δα και Doodle Jump!

Θα το βρείτε στο Google Play Store.

Σχόλια

  1. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο της παρένθεσης και λέω ότι είναι όντως πολύ καλο! Αν συνδέσουμε το χειριστήριο του PS3 τότε ίσως μας προσφέρει μια μικρή γεύση του πως είναι στην πραγματική κονσόλα, γιατί το ζόρι μου εμένα είναι ο χειρισμός με την touch οθόνη... Η τιμή για μένα είναι σχετική με το πόσες ώρες/μέρες θα με διασκεδάσει ένα παιχνίδι οπότε ίσως τη δικαιολογήσω. Ωραίο βίντεο! Keep up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά .Μου ζητάει κάθε φορά license verification για να παίξω και απαιτεί κάθε φορά που το ανοίγω internet . Απενεργοποιείται κάπως αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δε γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αφού κάνει τον έλεγχο να κλείσεις το internet.

      Διαγραφή
  3. Ναι μόνο έτσι, συνήθως παιχνίδια παίζω όταν είμαι έξω σε βαρετά μέρη ουρές ,στη στάση λεωφορείου κλπ οπότε ανέφικτο να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οφείλω να πω ότι to video review σου είναι πολύ καλό και περιμένουμε περισσότερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter