Betscores: Μία αξιόπιστη και απλή εφαρμογή παρακολούθησης live score αγώνων


Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το στοίχημα και θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα σκορ των αγώνων, σίγουρα δεν έχετε βρει μια αξιόπιστη εφαρμογή για να σας εξυπηρετήσει στο Android. Κάποιες έχουν εξαιρετικά μενού, άλλες έχουν δυνατότητα να παρακολουθούμε συγκεκριμένα την αγαπημένη μας ομάδα και άλλες ανανεώνουν ταχύτατα τα σκορ, καμία όμως δεν τα έχει όλα μαζί. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η ενημέρωση και σε αυτό, το Betscores είναι αξεπέραστο.

Διαθέτει ενημέρωση για τέσσερα μόνο αθλήματα: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις και Χόκεϊ, αλλά το κάνει εξαιρετικά. Στο κεντρικό μενού, μας εμφανίζει μία σύνοψη όλων των σημερινών αγώνων, αλλά και αυτών που είναι σε εξέλιξη. Επιλέγοντας ένα από αυτά θα μας δείξει τη λίστα με το είδος των διοργανώσεων ανά χώρα και εκεί θα δούμε όλους τους αγώνες με τα σκορ τους, είτε έχουν τελειώσει είτε είναι σε εξέλιξη.


Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ανά 30 δευτερόλεπτα, μπορεί να μας ενημερώσει για τα γκολ και τους σκόρερ, τις κάρτες και το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το παιχνίδι. Μπορούμε επίσης να ορίσουμε ποια πρωταθλήματα είναι τα αγαπημένα μας με ένα αστεράκι και για αυτά θα έχουμε και ειδοποίηση με ήχο ή δόνηση, ανάλογα με την επιλογή μας, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας μέσω του Facebook για την εξέλιξη του αγώνα, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξή του!


Διαθέτει επίσης μηχανή αναζήτησης στην οποία μπορούμε να βρούμε μία συγκεκριμένη ομάδα και να ενημερωθούμε για όλα τα ματς που έχει παίξει, αλλά και για το επόμενό της. Τέλος, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι η "Βαθμολογία", μία καρτέλα στην οποία μπορούμε να δούμε τους πίνακες όλων των πρωταθλημάτων πολλών κατηγοριών, με τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία.


Στη σελίδα τους, όπου φαίνεται πως πρόκειται για ελληνική εταιρία, ενημερωθήκαμε οτι έρχονται αναβαθμίσεις όπου θα προστεθούν και αποδόσεις στοιχήματος, αλλά δεν ξέρουμε από ποιες στοιχηματικές εταιρίες. Συνολικά είναι μία πολύ απλή και εργονομική εφαρμογή, η οποία στοχεύει κυρίως στην άμεση ενημέρωση και όχι στα πολλαπλά χαρακτηριστικά, αν λοιπόν σας ενδιαφέρει κατεβάστε την.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter