Beach Buggy Blitz: Ένα ιδιαίτερο racing παιχνίδι - περιπέτεια, με εκπληκτικά γραφικά που σε κάνουν να χαζεύεις!


Η Vector Unit που μας έχει προσφέρει στο παρελθόν το εξαιρετικό Riptide GP, διέθεσε πρόσφατα στο Play Store τη νέα της πρόταση, το Beach Buggy Blitz. Πρόκειται για ένα παιχνίδι οδήγησης με διαφορετικό χαρακτήρα από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα, καθώς εκτός από το να κρατήσουμε το αυτοκίνητό μας στο δρόμο, καλούμαστε να αποφύγουμε και τις παγίδες του τροπικού νησιού σε μία διαδρομή που δεν τελειώνει ποτέ!


Ο αντίπαλός μας, εκτός από το περιβάλλον είναι και ο χρόνος. Καλούμαστε λοιπόν να φτάσουμε στα checkpoint για να ανανεώσουμε το χρόνο μας αλλά με το αυτοκίνητο που έχουμε εξ'αρχής το πολύ πολύ να φτάσουμε στα τρία πρώτα. Για αυτό το λόγο πρέπει να μαζέψουμε όσο πιο πολλά νομίσματα μπορούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας ή να αγοράσουμε power-up που θα βοηθήσουν το ταλαιπωρημένο αμαξάκι μας να φτάσει πιο μακριά.



Κάθε φορά που χάνουμε, ξοδεύουμε τα νομίσματά μας για βελτιώσεις και ξεκινάμε από την αρχή. Θα μου πείτε: "Καλά, όλο την ίδια πίστα παίζεις; Βαρετό!" και θα έχετε δίκιο αλλά η πίστα είναι άκρως δυναμική, αλλάζει δηλαδή τις διαδρομές της κάθε φορά που το ξαναπαίζουμε άρα δε θα παίξουμε σχεδόν ποτέ το ίδιο πράγμα! Είναι επίσης τεράστια, με πολλά κρυφά δρομάκια σε παραλίες, ηφαίστεια, σπηλιές, αρχαίους ναούς αλλά και ομιχλώδεις βάλτους και όλο το περιβάλλον της διαλύεται αν πέσουμε πάνω του με το αμαξάκι μας.


Έχει φοβερά γραφικά, ειδικά για τους κατόχους Tegra3 συσκευών, πολύ καλή μουσική και το gameplay είναι ακριβέστατο και πανεύκολο ενώ ο χειρισμός του μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους, καθώς μπορούμε να παίξουμε είτε μέσω πλήκτρων στην οθόνη, είτε στρίβοντας τη συσκευή, είτε με USB χειριστήριο π.χ. του PS3!

Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες