To FIFA 12 είναι διαθέσιμο πλέον και στο Google Play Store


Η παρέλαση εκπληκτικών παιχνιδιών συνεχίζεται στο Google Play Store, με μπροστάρη την EA Games. Παρουσιάσαμε τις προάλλες τη φοβερή μεταφορά του Dead Space στην αγαπημένη μας πλατφόρμα και από εχθές μπορούμε να βρούμε και το FIFA 12, το οποίο έως τώρα ήταν αποκλειστικότητα του Xperia Play.


Όσοι είστε fan του παιχνιδιού ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ακόμα φοβερή εμπειρία στο κινητό σας. Εσείς που είστε λάτρεις του PES 2012... ετοιμαστείτε να αλλαξοπιστήσετε. Αν έχετε παίξει το Pro στο Android, θα πάθατε πλάκα με τα πανέμορφα γραφικά του. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη για το FIFA 12 έρχεται με καλύτερα γραφικά, χειρισμό, ντρίμπλες και αναμετάδοση! Όπως πάντα τα γραφικά του FIFA είναι λίγο πιο "παιδικά" από αυτά του Pro αλλά σημασία έχει η συνολική εμπειρία χρήσης και είναι σαφώς ανώτερη του Pro!

Με πάνω από 500 ομάδες με επίσημα δικαιώματα, 22 πρωταθλήματα και 32 γήπεδα, είναι ότι πιο κοντινό στην πραγματικότητα θα μπορούσατε να έχετε. Διαλέξτε για να παίξετε ανάμεσα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και τα άλλα γνωστά mode του τίτλου. Η καλύτερη και πιο εθιστική προσθήκη όμως είναι το καθημερινό challenge match, μας δίνει δηλαδή ένα διαφορετικό σενάριο αγώνα κάθε μέρα  για να εκτελέσουμε. Για παράδειγμα ξεκινάμε έναν αγώνα Inter - Milan με σκορ 1-2 από το 75ο λεπτό και μετά και πρέπει να κάνουμε την ανατροπή!

Το μοναδικό μειονέκτημά του είναι οτι χρειάζεται 1.5GB (!!!) χώρο στην SD κάρτα μας, οπότε θα πρέπει να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις. Παίζει πολύ καλά σε Nexus S, πόσο μάλλον σε συσκευές με δύο πυρήνες, αν έχετε όμως πρόβλημα, συνδυάστε το με το Chainfire 3D, για να το κάνετε να τρέχει πιο ομαλά.

Βρείτε το με κόστος 3,99€ στο Google Play Store και πιστέψτε με δε θα το μετανιώσετε.

Σχόλια

  1. Λοιπόν το παιχνιδάκι είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό.Εκεί που συνήθιζα να λέω "Pro the best,Fifa the worst" μάλλον τώρα θα λέω"Fifa the best of the best,Pro the worst of the worst".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτήρη ήμουν και εγώ υπέρμαχος του Pro για πολλά χρόνια. Από το 2009 και μετά παίζω μόνο Fifa και δεν το αλλάζω με κανένα. Είναι φοβερό.

      Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά στο Android με τη διαφορά οτι το Pro μοιάζει σε γραφικά το PSone και το Fifa είναι λιγάκι παιδικό.

      Διαγραφή
  2. Το δοκίμασα στο Galaxy Mini χωρίς Chainfire 3D και παίζει ομαλότατα.Το Fifa 12 είναι κορυφαίο σε Android πόσο μάλλον σε PC.Τελικά για μένα το PES άξιζε μόνο μέχρι 2008-09.Από εκεί και μετά Fifa rules!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia to exo katevasei alla otan exo katoxi balas patao to sprint alla oi paixtes den kinountai mipos xerei na me voithisei kapoios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει εκτός από το Sprint να κινείς και το τον μοχλό στην κατεύθυνση που θες να πας.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter