Η Google απαιτεί Android 4 ICS theme από τους κατασκευαστές 

Όλοι θαυμάσαμε το περιβάλλον εργασίας Holo του νέου Android 4. Για πρώτη φορά το αγαπημένο μας λειτουργικό είναι πραγματικά “λειτουργικό”! Είναι όμορφο και πάνω από όλα εξαιρετικά εύχρηστο.

Αυτό λοιπόν προσπαθεί να διαφυλάξει η Google με την απόφασή της να ενημερώσει τους κατασκευαστές του Open Handset Alliance οτι αν θέλουν να έχουν στις συσκευές τους με Android 4 το Android Market, αυτές θα πρέπει να φέρουν και το Holo UI. Φυσικά δεν πρόκειται να εξαφανιστούν εν μία νυκτί τα Sense, Touchwiz και τα υπόλοιπα, απλά θα πρέπει τα μενού, τα widget και οι οθόνες ρυθμίσεων να έχουν το ίδιο περιβάλλον.

Πρόκειται για μια προσπάθεια της Google να διαμορφώσει ένα ενιαίο γραφικό περιβάλλον (ευχαριστούμε Apple) για να βοηθήσει τους τρίτους κατασκευαστές εφαρμογών να ενσωματώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές τους στο νέο UI. Το πού θα πάει αυτή η ιστορία, ο χρόνος θα δείξει.


 
© 2012-2015 Dr. Android | Original theme design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff | Material design by Chris K.